Hirdetés
Aktív témák
-
gézu
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Ne legyenek,ahhoz igazolniuk kéne egy Kimi szintű versenyzőt.Arra
számítok,hogy jövőre csökkenni fog a Ferrari előnye,ami ennyi idő
után talán törvényszerű is. -
Integra
titán
na! lehet hogy ezért nincsen női F1-es pilóta?
jól nézzétek meg...
-
HaroWerks
senior tag
3 autó élcsapatonként? Vicces lenne...
-
Gregorius
őstag
Aztán majd kiszáll még néhány csapat és még több autóval kell menni az élcsapatoknak, aztán előbb-utóbb minden F-1-ben részt vevő autó ferrari lesz.
-
egyre érdekesebben alakulnak a forma 1 dolgai... 3 autó élcsapatonként? És ki dönti el, hogy melyik az élcsapat? A BAR és a Renault idén sokkal inkább élcsapat, mint a MCLaren...
és a csapatversenyben sem egészen jó ez. hogy fogják számolni a pontokat, ha van csapat, aminek 3 és van, aminek csak 2 autója van? ez így nem fair.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
félreértések végett, a jaguár nem azért halt ki mert nem fejlődött úgy mint a ferrari, hanem azért mert a ford nem engedheti meg magának hogy szórja a pénzt és azért ne legyen legalább valami minimális eredmény.
sajnálom a fordot komolyan, de akkorára nőtte ki magát és nem mindenhol megy neki minden márkája, hogy sajnos az anyagiak közbeszóltak.
kell nekik e pénz a R&D-re a személyautókhoz.
mondjuk az vicces lesz ha jövőre 3 ferrari 3 mekláren meg még két csapat véletlenül 3 autóval fog indulni... :)) -
Notes
senior tag
Szerintem az állandó változtatgatások nemhogy összeráznák a mezőnyt, de méginkább kedveznek a Ferrarinak. Ők egy sikeres faj a motorsport evolúciójában, a többiek viszont lassúak, s mire végre megközelítenék a szabályok adta lehetőségek határait már meg is változott minden. Nem tudnak lépést tartani. Az ilyen ős-dinoszauruszoknak pedig nincs kegyelem a száguldás világában. Kihalnak, mint a Jaguar.
-
jpm
senior tag
Boldog Szülinapot Monty!!! :D
-
hobizoli
nagyúr
Pl lehetne limitalni az autok hangerejet is, hogy egy celegyenesben elszaguldas kozben ne suketuljon meg a fel lelato
Vagy kisebb ertekben limitalni a felhasznalhato uzemanyag mennyiseget.
hobizoli -
HaroWerks
senior tag
-
gézu
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Azt már észrevettem,hogy egyes japán márkákért odavan,de hogy most
már a kis sárga fiúkért is...:DDD
Bocsi.:B -
gézu
őstag
válasz
HaroWerks
üzenetére
Én új szabályként két dolgot hoznék be.
1:A 2.4-es motorok helyett ford.szám leszabályzót építtetnék be
/hasonló mint anno a turbókorszak turbónyomás leszabályzó szelepe/
mely 16-17000 között limitálná a fordulatot.A teljesítmény vissza- ballagna kb 7-800LE közé.Megoldaná a lassítási törekvéseket és
a kisebb motorgyártók is tudnának ilyen teljesítményű motorokat
produkálni.
2: Csak egyszer engedném a tankolást,így megszűnne az a helyzet,hogy
nincs egy az egyben meccselés,valakinek mindig v. sokkal több v.
kevesebb üzemanyaga van.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
A Ferrarihoz viszont az életben nem fognak felzárkózni, de egyhamar biztos nem :(
A McLaren mutatott egy nagyobb előrelépést de hol vannak még ők is a Ferraritól?
Lehet, hogy gyerekesek az új szabályok de legalább változik egy kicsit ez az egész, ennél rosszabb már nem lehet :) -
Integra
titán
válasz
HaroWerks
üzenetére
szvsz itt csak az segíthet hogy a többi gyártó megoldja a gyenge pontjait és felzárkózik a ferrarihoz. a mostani szábálymódosítások egy nagy LOL, szánalamas az egész. ha gyerekek találják ezt ki akkor még elmegy, de ezt felnőtt tapasztalt emberek találták ki, a fia-nál...
-
HaroWerks
senior tag
Mit szóltok hozzá?
[L]http://www9.online.rtlklub.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikk&table=hirek&ID=8383¶m=2[/L]
Én örülnék neki, Coulthard így még jobb helyre kerülne a mostaninál :) -
Integra
titán
válasz
Nowhereman
üzenetére
a többiekkel ellentétben Villeneuve bocsánatot is kért....
nem is egyszer...
erről ennyit -
gézu
őstag
Én nagyon haragszom Villeneuvre,de most hajlandó vagyok felejteni
és most tiszta lappal indulhat nálam.De ha most a Renaultban nem fog bizonyítani/ Alonso alázás/ akkor nálam végképp elkalapálta magát. -
Nowhereman
őstag
válasz
Integra
üzenetére
NO DE HOL VAN DAEMON HILL?
Neked már qrvára elmérgesedtt kissebségi komplexusod van!:D
A szamurájt említed, pedig ha nem lesz egy mázsás jégtömb a fején, akkor nem fog beleszólni a dolgokba!
S a kengurúvadásszal mi van?
Vilneuve pedig próbálhatna kissé szerényebb lenni, mert tavaly bizony Buton volt rendre a gyorsabb. -
carvelino
csendes tag
Sztem a forma1 szarabb mint valaha. idén már alig nézem.
Azért mellékesen megjegyzem senkinek nem fájna ha schumi helyett egy magyar lenne ekkora sztár (ha az autó erejével is). De az biztos, hogy tehetség is kell hogy elvezessen egy ilyen autót. Állítom hogy prof. baumgartnernek el se indulna... vagy ha igen akkor elszállna vele az első kanyarban.. -
-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
Az lehet, de ha ő visszavonul akkor már nem lesz az hogy márpedig a Ferrari milyen jó volt ekkor és ekkor hanem megmaradnak a statisztikák, futamgyőzelem/vbcím stb stb. Mondjuk 10 év mulva, ha még lesz Forma 1, és jönnek a ma 10éves fiúk akik akkor születtek amikor ő először vbajnok lett, azok nem fognak erre emlékezni hanem csak azt fogják látni hogy a sportág tele van olyan eredményekkel amikben ők mindíg csak másodikok lehetnek. Mert azt azért nem hiszem hogy ezt mégegyszer valaki meg fogja dönteni.
-
Integra
titán
válasz
üzenetére
két észrevélte:
1. schumi konstans nagyon jó képességét én mindig is elismertem, ez most is így van.
2. az muszáJ és nem muszály:)
amúgy ha én ott ülnék a bar-ban engen nem tudna demoralizálni sumaher eredménye, mert úgyis tudom hogy a ferrariban szinte bárki vb lehetne. ezt pedig mindenki tudja. ezek után pont nem is érdekel sumaher eredménye, ezt már csak a média állítja be olyan eget és földet rengetőnek ahogy szeretné szvsz. -
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
Az lehet hogy az ipat tette azzá ami de a tehetségét el kell ismerni, mint ahogy a többiek tehetségét is muszály elismerni. Viszont nekik az a nagy pechük hogy itt van ez az ember és az eredményei demoralizálóak. Mert ugye a legtöbben azért mennek hogy megdöntsenek rekordokat, de ha ezek a rekordok kurva messze vannak akkor szerintem elmegy az ember kedve az egésztől.
Dehogy a te hszedre is válaszoljak, én azóta szeretem amióta 93ban a Hungaroringen a gyenge Benettonnal második lett. Tehát elég rég, amikor még az ''ipar'' nem figyelt ennyire fel rá. Persze az RTL már akkor is de ezt most hagyjuk. A legtöbben akik akkor megszerették szerintem azóta is drukkolnak neki. A másik véglet akik akkor szerették meg amikor már a Ferrariban volt és vbajnok lett. Véletlenül bekapcsolták a Tvt látták hogy mindíg a piros van elől, hát akkor drukkoljuk a pirosnak felkiáltással. -
Integra
titán
válasz
üzenetére
nézzük végig.
birka: waterboy absz nem lehet szeretni
montoya: ő a bad boy, vállrándítással mindent elintéz
kimi: a babyface, kb csak imádni lehet ráadásul tud vezetni is
button: az eddigi tinisztár most aztán absz megosztó lett és valszeg negatív irányban
sato: az egyik fele azt mondja menjen haza, a másik meg hogytapossa ki a gép belét, ő aztán tényleg tiszta szívvel versenyez
ralf: nagyarcú faszfej nagycsöcsű bamba arcő nőjével, itt vége is a történetnek. egy divatbábu.
trulli: egy kiöregedő bohóc, főleg az új hajgumis szerelésével, és azt hiszi nagyon cool..
alonso: mitugrász naiv seggfej, aki azt hiszi hogy ő az isten, mert jó a rajtelektronikája és megelőz másokat rajtkor.
coulthard: jár a szája, hogy sato így meg úgy, de bezzeg mikor hátulról beleszállt a nemtommár kibe akkor nem nagyon csicsergett a kockafej...
villeneuve: az egyetlen aki mindig kőkeményen mindenkinek megmondta a magát absz őszintén. sokak nem is szerették érte, főleg azok akikről megmondta a frankót.
mindenki polarizál, ráadásul nekik a személyiségük is benne van..
schumahert meg mai arcában a szerződések és maga az ipar tette azza ami.
van akinek ez bejön, és van akinek hányingere lesz tőle -
Spensers
aktív tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Hi
Hijjába fog vissza vonúlni Shumi SOHASEM lessz Bari elsőszámú Driver a ferralinál! -
Csepy
őstag
Bocs, de kezd egy kicsit OFFTOPIC lenni!
Lassan nem ártana neki egy saját totyik!
Regards: csepy -
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
Nem tududjuk pontosan hogy a Schumachernek mekkora része van abban hogy a Ferrari itt tart de azt tudjuk hogy ha ő nem lett volna idén a Rubens akkor is vbajnok lett volna, sőtt még a Ferrari is. Na és ez a szégyen a mezőnyre nézve.
1 valamit azért nem értek hogy a francba tudnak ezek ennyire jó autót építeni évről évre hogy a többiek mégcsak megközelíteni sem tudják őket:F -
erdol
senior tag
Azért tehetik meg ezt mert szarrá verik az egész mezőnyt akárhonnan is indulnak és ez nem az ő szégyenük hanem aki nem tud normális autót csinálni a többieknek.
-
Integra
titán
válasz
Nowhereman
üzenetére
persze hogy szeretné, de azt is nagyon jól tudja hogy ő akkor sem fog vb-t nyerni, mert nem lehet első számú pilóta, mert akkor egy újabb fiatal sztár ülne a sumaher helyére és nem ő.
ezt magának köszönheti. -
Integra
titán
válasz
üzenetére
én absz versenypárti vagyok, ezért sem szeretem a ferrarit.
mert csak üzlet amit csinálnak és a minimális versenyszellem is hiányzik a fejükből.
inkább essen mindkettő ki vagy egyik se legyen világbajnok, de nekem versenyezzen kőkeményen a két emberem.
a média és a sajtó úgyis mellém állna, ez az igazi imidzs.
a versenyszív. nem amit a ferrari csinál. az egy hányás.
de ez megintcsak szubjektív vélemény:) -
Nowhereman
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Nem tartom kizártnak, hogy a lelke mélyén éppen ő kivánja legjobban a Sumimisi visszavonulását...
De azért cudar belegondolni, milyen lehet ezt csinálni. Gondold csak el, hogy Mika Salo se hitte, hogy még egyszer első lehet, mégis át kellett engednie a favoritnak...
[Szerkesztve] -
Nowhereman
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Te a felfüggesztés javítását azzal kezdenéd, hogy körvassal körbeheggesztenéd a vázat?/mondjuk javit valamit - kedvezőbb lesz a kirugózott és a kirugozatlan tömeg aránya - a luxuskocsikat többek közt emiatt sem fogyoztatják/ Mert a váz merevsége és a futómű milyensége - nem elválaszthatatlan de némileg összefüggő dolog. Nézz meg egy olyan jól megdobós lassitót lassítottan! A ferrari kevésbé emelkedik el mint a mezőnyé, de a renault még a ferrarit is veri...
Aeroban A ferrari és a renault már régóta egymást másolja/most már a Mclaren is beéállt a sorba/, ott kicsik a különbségek. Tény, hogy a barnál még nem gondolkodtak el azon, hogy miért olyan a reanult segge... -
Spensers
aktív tag
Hi
Hát nem volt semmi a múl feti F-1 Shumi már megint lenyomott mindenkit!
Barit meg UGYE MEGINT!!!! Előrre kellett hogy engedje!
Az a kis kopsz meg úgy örült az 1-ső hejnek mint aki megérdemelte közbe meg csak megkapta hagy örüljön a kis kopassz fej... -
Integra
titán
válasz
Avicularia
üzenetére
ez nem sietés.
ez örömautózás. számomra.
nem azért megyek gyorsan mert sietek, mindig időben indulok az esetek 90%ában.
hanem mert imádok gyorsan menni üres utakon, mikor tehetem.
nem azért megy az ember esetenkén 250-300 körül mert siet, hanem mert megteheti, mert élvezi. (én többször megtehetem, mert van olyan ismerősöm akinek van olyan autója amivel ez biztonságosan kivitelehzető).
nekem az első dolgom volt mikor vezetni kezdtem és a mai napig csinálom, hogy folyamatosan járok vezetési tréningere, nálam sokkal tapasztalatabb versenyzőktől tanulok új meg új fogásokat és gyűjtök tapasztalatot. szerencsém volt, jó helyen dolgoztam, autókkal, és azóta is nagyon sok autót vezethettem.
imádok szakadó esőben, jégen, havon autózni, játszani a kézifékkel és a gázzal. szakadó esőben vezet amúgy az ember a legnyugodtabban. mert az eső egyfajta sztoikus módon nyugtatja az embert. mint mikor éjjel nyitott ablaknál alszol és hallod ahogy az esőcseppek a háztetőn kopognak..
nekem ez a véremben van, a fél életem a benzinről szól, ilyen vagyok minden pozitív és negatív oldalával együtt..
régi nagy álmom, hogy egyszer kijussak a 24 órás nürburgringi futamra és indulhassak rajta, ez az egyik nagy célom:)
na mindjárt itt van unokaöcsém még a régi nagyon szép kis MR2-vel, kiugrunk bnv-re autóhifi részlegre:)
ciao!!
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Avicularia
üzenetére
leálló sávot egyszer használtam életemben, mikor előttem majdnem csattantak mert geciztek egymással és az egyik marha megpördült. fék és lerántottam a leállóba.
de a jobb sávban néha előzök. kénytelen vagyok:(
ugyanis vannak olyan személyiségű emberek akik csakazért sem mennek le jobbra, csordogálnak 140-nel a belsőben és úgy gondolják hogy majd megmutatják a frankót..
az ilyenek a legveszélyesebbek szvsz.
kis civic van, de ezeket az időket jóval durvább és nagyobb teljesítményű gépekkel mentem.
jövőre lesz ITR vagy ha nagyon megy az üzlet egy S2K, utóbbi az álmom, de lehet hogy csak 06-ban. -
B.Kox
tag
válasz
Integra
üzenetére
Nah igen a japóknak lehet...
De Pl: BMW -nek nem sikerült a Roverrel, megpróbálták gazdaságossá tenni a termelést, és sztem sikerült is volna, ha a szakszervezetek nem állnak ellen minden átszervezési kisérletnek. Igy a BMW kénytelen volt eladni a rovert, mely igy magára maradt, nem tudhat maga mögött semmilyen nagy márkát, biztos vagyok benne hogy pár éven belül csődbe megy...:(
A Landroverrel is hasonló a helyzet, a Ford el akarja költöztetni a gyártást Angláből, mert a szakszervezetekkel történt tárgyalások nem vezettek eredményre... Hülye angolok.:DDD
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Avicularia
üzenetére
ilyen szintidőket nem egy 1.6-os autóval megy az ember, és nem is biztos hogy mindig megvárja míg a papi lehúzódik jobbra
de ez nagyon off hozzászólás volt:)
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen notebookot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest