Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Van neki egy csapata is úgy híjják Ferrari!:))
-
Wajk
addikt
Még Michael Schumacher sem tudna nyerni az FW26-ossal
[L]http://www.vilagszinvonal.hu/news.php?extend.412[/L]
Lehet nem igaz, de azért megnézném mit mutatna ;) -
Tommmysun
aktív tag
És ezt ti tök komolyan, gondoljátok??? :(
Úgy látom itt tényleg tök fölösleges, bármiről is vitázni :(
Már csak az lenne a poén, ha akkor is ő nyerne, ha futam közben, beállna egy shell kútra és megkajálna a Shell Shop-ban. :DD -
válasz
Tommmysun
üzenetére
Sch-nak személyzetet sem kéne adni...
:D
Cseréljen magának kereket, és tankoljon is! :DD
vagy legalább néha csináljon valami említésre méltót... (egy kis kicsúszás, megpördülés, stb. sőt, miután Silverstone-ban bemutatta, hogy hogy kell direkt rossz eredményt elérni az időmérőn, ezt rendszeresíthetné a végleges időknél is, ''innen szép nyerni!'' jeligére...
:D
vagy esetleg üljön be a minardiba, és vezessen szervó nélkül.... -
marcee
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Plussz a verdákat és alkatrészeket...
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Értem tehát Schuminak kicsit hagynia kéne magát, hogy izgibb legyen, mi??? Végül is ez tök logikus!!! Ezt ugye te sem gondolod komolyan!!!
Ha mindenki olyan stílusban autózna mint Schumi akkor valószínűleg izgalmasabb lenne a verseny, mert mindenki a Ferrarik nyakában lenne, ha nem előttük!!! -
törölt tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Azért tudja ezt megcsinálni mert annyival jobbak a többieknél, a többiek ezt meg sem tudják közelíteni! Másképp, a többiek rá vannak szorulva az előzésre de ők nem.
-
Nowhereman
őstag
Ha elöted nincs semki, persze, hogy könnyebb stabilan autózni...
Más, ha kizúzok egy marék pízt egy jegyért, akkor nem csak körbe-körbe vonatozó autókat akarok látni. Szerintem, ha minden pilóta Sumimisimód versenyezne, néhány verseny után levennék a TV csatornák a közvetítést a műsorról, és inkább a magyar NB1-et sugároznák. -
törölt tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Írtad a másik topikba hogy mekkora lelkereje van a Minardisoknak amivel teljes mértékben 1etértek de ha már van ez a topik..
Szóval a Ferrarinak is mekkore lelkiereje van tudják hogy ők lesznek az elsők mégis csinálják becsülettel.:)) NO OFFENSE meg semmi háború de ezt nem hagyhattam ki.
Ugyanannyiszor nem lett első a Ferrari mint ahányszor pontot szerzett a Minardi. -
viharhozo
addikt
válasz
Tommmysun
üzenetére
Nem az a cel, h Birka ne boldoguljon, hanem az a cel, h lehetoleg csak a legvegen legyenek egymas kozeleben. Ha eltero a taktika, akkor nyilvan eltero a rajtpozicio is. A szemelyre szabott boxtaktikat egesz egyszeruen nem ertem, MS Franciaorszagban 4et tankol, Angliaban kettot, Birka mind2x 3at, de a tengerentulon mindenki 2x tankol.
Sokkal inkabb ugy tunik nekem, h csak akkor rakjak oket ugyanolyan taktikara, ha nagyon muszaj, egyebkent kiserleteznek, altalaban Birka karara. -
neduddki
nagyúr
válasz
Viktor77
üzenetére
HI!
Orommel repeso szivel, konnyes szemkkel jelentem, hogy mekszuletett a 76260-adik totyik: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=76260[/L]
Kivancsi leszek megeri-e a holnapot, jovohetet.
Es arra is kivancsi vagyok vajon tenyelg tugyuk-e tartani, ill. akrjuk-e tartani magunkot az alapokhoz!!!:- )))))))))
udv
neduddki -
törölt tag
Mi lenne ha egy amolyan Forma1 BOX topikot nyitnék, ott aztán lehetne flamelni meg vitatkozni, ez meg megmaradna FORMA1 2004nek!
-
hobizoli
nagyúr
[L]http://f1hirek.hu/cikk.php?id=8032&PHPSESSID=212e9f6c613aad6a8d3696b310fc5fec#[/L]
:U
hobizoli -
Tommmysun
aktív tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Nos akkor biztos igazad van és a Ferrarinak az a célja, hogy Bari sehogy se boldoguljon (Hmmm elég fura taktika, nem hiszem, hogy a Ferrarinál ennyi hülye ember dolgozik)
Miért olyan furcsa, ha egy csapaton belül eltérő boxtaktikát dolgoznak ki? Bari teljesen más pozícióból szokott rajtolni, mint Schumi, azon kívül minden pilótára személyre szabott boxtaktikát dolgoznak ki, kinek mi fexik jobban. Ezen kívül már nem egyszer változtattak a taktikán menet közben is, tehát nem lehet a verseny előtt soha sem tudni, hogy éppen melyik taktika válik be éppen, ezért próbálnak ki többet. -
Calogero
addikt
[L]http://index.hu/sport/forma1/wigone0729/[/L]
-
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
üzenetére
Teljesen igazatok van, de sajnos ma erről szól az F1, hogy kit utáljunk és kit ne (és erről végkép nem tehet egyik versenyző sem, ez egyszerűen a szurkolói mentalitás manapság).
Nemhogy esetleg azzal foglakoznánk, hogy milyen feltörő tehetségek vannak (mert vannak), vagy tényleg mindenféle elfogultság nélkül megvitathatnánk, hogy ennek és ennek, most miért nem sikerült az előző futam, vagy egy balesetet ki hogyan látot vagy bármilyen új infót közzé tenni.
De tudom hogy, ez úgysem műkszik így, mert pl ha egy baleset elemzéséről lenne szó akkor tuti megint előjönne, hogy mert az a köcsög, meg az a marha.
Szóval ez egy veszett ügy, sajnos :( -
viharhozo
addikt
1. Sztem pedig Birka igenis kapott eleve vesztes taktikat. Minden MS - 3 csere, RB - 2 csere taktika tokeletesen eselytelenne tette Birkat. Beert masodiknak, de MS kozelebe sem tudott ferkozni. Egyetlen esetben probalkoztak ennek a forditottjaval, az angol nagydijon, amikor a Ferrari folenye egyaltalan nem volt nyomaszto, Birka el is bukta a dolgot.
2. Foleg tavaly volt ra szamos pelda, h a gumi kopasa sokkal jobban lassitotta az autot, mint amennyivel a benzin fogyasa gyorsitotta. -
törölt tag
válasz
neduddki
üzenetére
Most ha azt mondom igazad van kiröhögnek, ha elmondom a véleményemet önfényező, akkor is elmondom nem érdekel. Kb 150 hszolással ezelőtt megegyeztünk hogy nem lesz több Ferrari-Antiferrari, kimondtuk szépen hogy mindenkinek elege van belőle, ok mondom nekem is már sok, volt kb 3 más témájú hsz. aztán valaki megint benyögte hogy persze mert ''ő csak a boxba tud előzni'', aztán persze válaszoltunk és így újraindult. Egyébként minden nagydíj után ez van hogy ez ''a köcsög már megint unalmassá csinálta a futamunkat utáljuk eggyütt'' szintű hszok.
Itt megfogadom nem fogok többet erről a témáról írni.
u.i. nagy fekete pelykón ülök:))
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Tommmysun
aktív tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Amint mondtam, Schumiról nem vok hajlandó vitatkozni, mert tom, hogy fölösleges, viszont a Ferrarival kapcsolatban:
Az, hogy Rubi mostohagyerek lenne a Ferrarinál azért elég durva, de ne haragudj. Azzal nem vitakozom egy percig sem, hogy nem ő kapja meg a legjobb autót és a legjobb szerelőket, de ez aszem csak természetes, hogy a csapaton belül a jobb pilóta kapja a jobb cuccokat. Viszont az a Ferrarinak sem lenne érdeke, hogy Bari alá direkt rossz autót, meg szervíz hátteret adjanak, hiszen azzal is csak magukat járatnák le.
Egyébként én Rubiról egy percig sem mondtam, hogy rossz pilóta, ha esetleg úgy értetted volna!!!
[Szerkesztve] -
Tommmysun
aktív tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Amint mondtam, Schumiról nem vok hajlandó vitatkozni, mert tom, hogy fölösleges, viszont a Ferrarival kapcsolatban:
Az, hogy Rubi mostohagyerek lenne a Ferrarinál azért elég durva, de ne haragudj. Azzal nem vitakozom egy percig sem, hogy nem ő kapja meg a legjobb autót és a legjobb szerelőket, de ez aszem csak természetes, hogy a csapaton belül a jobb pilóta kapja a jobb cuccokat. Viszont az a Ferrarinak sem lenne érdeke, hogy Bari alá direkt rossz autót, meg szervíz hátteret adjanak, hiszen azzal is csak magukat járatnák le.
Egyébként én Rubiról egy percig sem mondtam, hogy rossz pilóta, ha esetleg úgy értetted volna!!!
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Tisztelt Tagtarsak, nem kellen csinalni egy masik topicot ahol szigoruan kimaradna a csumi-anticsumi, ferrari-antiferrari erzesek, mert igy mar barmanntire is szeretem a techbikai sportokat, ennek az idai f1 topic mar -sajnos- nem birom olvasgatni, tudom ez egyeni szoc problem, mennyek mashova de a hirek meg egyebek igazan erdekelnenek, de sajnos ez a mostani topic vhova nagyon rossz fele ment el! Szomoru vagyok........
udv
neduddki
p.s. felretesek vegett nem kivanok megserteni senkit az erzesei miatt, csak igy erzem -
törölt tag
Szerintem ez nem teljesen van így de lehet benne valami, azt azért tartsd szem előtt hogy ez egy teljesen áttervezett kocsi tehát az adatok messze nem hasonlóak.
A fenti hszoddal 1etértek de ne fáradj úgyse tudod megmagyarázni én már feladtam pedig ha elolvasod a fórumot elég sokat megtettem, de náluk nem az a jó pilóta aki nyer hanem az aki szép dolgokat csinál(tör zúz, előz stb.), nem azt mondom hogy ezek nem jó pilóták de meg kell még tanulniuk, nyerni és kevesebb hibával végigmenni a futamokon. -
rlazol
veterán
másrészt feltűnt már nektek, hogy a ferrarik egy szabadedzésen mindig elől, egyen mindig középen vannak?
Szerintem a jelenlegi ferrari olyan egyenesvonalú utódja a korábbi 5-nek, hogy ők (ellentétben a többiekkel) nem kell, hogy a beállításkoat keressék 3-4 edzésen át. Kell egy-kettő, hogy belőjék az üres autóra (azt a szabadedzést megnyerik) meg egy-kettő, hogy belőjék a teli autóra (azon a szabadedzésen hátrébb vannak). Mivel a pilótáik meg a csapat hosszú évek óta azonos, a fenti adatokkal (figyelembe véve a korábbi 5 évet) meg a kitalált taktikával már úgy küldik időmérőre a kocsikat, hogy abból csak ők jöhessenek ki jól... :C -
rlazol
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
azt hiszem sok másik csapat első számú pilótája fél órát ugrálna ha csak egy kiállásra megkapná azt a ''maradék csapatot''...
Mindkettőjük taktikáját RB dolgozza ki, mindkettőjükkel ő komminikál. A most más taktikán voltak, RB nem tehet arról, sem a ''maardék'' szerelők, hogy lekoccolja a vezetőszárnyat.
Nem a szerelői teszik MS-t az élre, mert nem nagyjából ugyanannyit tölt aboxutcában, hanem a taktika, meg a tény, hogy a 3 ''magányos'' körében képes körönként 1,2 mp-ket ráverni a következőre. Alonso erre nem volt képes (igaz, feltartották egy kicsit) franciaországban, pedig nála volt az előny. EZZEL jobb jelenleg MS+Ferrari. -
Nowhereman
őstag
A másik, hogy Sumimisinek még nem igen volt olyan versenye, amikor az egész szabadedzést a pálya mellől nézte, mert nem pakolták össze a verdát. A második pilóta mostohagyerek - ez a ferrarinál konstans. De ez Tommmysunnak nem tünt még fel.
Barinak pedig keményebben kell nyomnia a gázpedált. Neki csak a maradék szerelők jutnak, és nem teleportálják az élre a boxutcában.
[Szerkesztve] -
simonzé
addikt
Nyitottam egy topicot, ahol F1 ereklyék várnak eladásra. Ferraris, Williamses ballsapkák stb.
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=76164&start=#msg1[/L] -
simonzé
addikt
A legutóbbi három futamot már videóra vettem. (Szigorúan nem a magyar RTL-ről, hanem a németről). Ha meghallom a rádióban, hogy Schumacher nyert, akkor törlöm lefelé, csak az összefoglalót nézem meg. Túl rövid az élet, hogy a köcsög germán 179.-ik győzelmét is végignézzem. MOTOGP RULEZ! Sőt 125ccm rulez!
-
törölt tag
''de Barichellonak sokkal többször jön össze valami komoly hiba, ami schumachernek soha'' Figyeljük figyeljük de én csak azt látom hogy pl. ebben az évben a Bari az utcso versenyen kívül mindíg pontot szerzett és most sem a defekt miatt nem szerzett pontot. A Schumi ugyanígy csak neki Monaco a kivétel!
[Szerkesztve] -
Tommmysun
aktív tag
Hát igen ezek a mai fiatalok :(
Hidd el annak idején kaptam egy-pár 5-öst helyesírásból, de ez van ha az ember ilyen szabad stílusra vált a neten, meg a Word is kijavítja, csak az elbutulás :DD
Én viszont nem vok oda a kötözködésért, szóval nem szeretnék itt a Schumi nem Schumi témán leragadni, de az ilyen építő gondolatokat, melyek fejlesztik az elmémet és jobb emberré tesznek (böeeee) azokat nagyon nagy örömmel fogadom :D :D :D
[Szerkesztve] -
Tommmysun
aktív tag
Bocs nem kell elalélni én nem mondtam, hogy Schumi az isten, meg ilyenek, egyszerűen van tehetsége és mellette rohadt sok rutinja és szerintem Alonsoról ue. pár év múlva elmondható lesz és akkor majd lehet őt utálni, mert egy jó és rutinos pilóta válik belőle.
Hja és bocs a ''j''-vel kapcsolatban teljesen igazad, van, csak tod ez van ha siet az ember, de most írtam még jópár gondolatot, ha akarod ezt is kijavíthatod, heLYettem, mert én nem néztem át. Előre is köszi :DD
[Szerkesztve] -
Tommmysun
aktív tag
Ja és csak úgy mindenkinek aki ezen a gyülöljük ki schumit, mert ő a legjobb véleményen van: talán azokat kéne utálni akik nem képesek a feladathoz felnőni, talán nem ilyen Baumgártnereket kéne az F1-be rakni olyan csapattal a háta mögött akik szintén csak a pénz miatt vannak ebben az egészben. Még csak azt sem lehet mondani a Ferrarira, meg Schumira, hogy: hja így könnyű ennyi pénzből, mivel ott a Toyota a rengeteg pénzel, de hiába.
De hál istennek van egy két reménység is a láthatáron, pl Alonso aki egy nagyon jó pilóta és a renault is iszonyat jó alatta (megkockáztatom, hogy egy egy versenyen van olyan jó mint a ferrari). Csak hát még érnie kell, hiszen MS sem a csúcson kezdte. De nem csak Alonsoban látok valamit, ott van Webber, Sato, stb. Most biztos sokan fujjognak de igenis ezekben a pilótákban van valami, mert ott van pl. Coulthard ő lehet hogy kiegyensújozottabb és megbízhatóbb, és hoz egy átlag teljesítményt, de pont itt van a probléma, hogy ÁTLAG teljesítményt nyújt és pont az ilyenektől lesz unalmas az F1 és nem Schumachertől.
JA és ha valaki azt gondolná, hogy én is egy tipikus Schumi rajongó, vok, tévednek, én már a sikertelen éveiben is szerettem a vezetési stílusát (sajnos ezt a mostani mezőnyben nem igazán tudja megcsillogtatni), de mindemellet most sem vagyok kizárolagos Schumi rajongó, simán örülök annak, ha pl Alonso nyer, sőt... -
Tommmysun
aktív tag
Tod Schumachernek már van akkora rutinja, hogy kurvra ki tudja számolni, hogy mit bír a gép alatta és ő úgy is tud spórolni az autóval (és gumival) hogy közben nem lassul!!! Ennyi a rejtéj titka, hogy alatta miért nem megy állandóan tönkre a vas.
Bari viszont próbált nagyon sietni, hiszen volt is miért és nem is volt ezzel semmi baj, tolta ameddig csak tudta, de eddig birták a gumik. Ha ő lett volna első helyen valószínűleg ő sem kap defektet, mert a saját tempóját autózhatta volna.
Fölösleges itt bármiféle turpisságra gondolni, hiszen miért érné meg a Ferrarinak, hogy szar autót engedjen a pályára, mikor a konstruktőri vb is számít. -
válasz
Nowhereman
üzenetére
egyébként nemtom figyelitek-e, de Barichellonak sokkal többször jön össze valami komoly hiba, ami schumachernek soha... pl defekt, vagy pl. amikor tavaly egyszerűen kitört a kereke...
mi van pl. ha nem ő kap most defektet, hanem a nagy hatszoros.... -
A Williams leigazolta Webbert
[L]http://www.origo.hu/sport/f-1/20040728awilliams.html[/L] -
na, megnéztem a futamot,.
jó kis verseny volt, leszámítva, hogy Sch. nyert.
Bár már megint mákja volt, egészen máshogy is alakulhatott volna ez a verseny, ha nem száll el Räikkönen légterelője, illetve, ha Button nem a 13. helyről indul, hanem a 3.-ról...
na mindegy, szegény embert még az ág is húzza. -
törölt tag
Szerintem jövőre a Fisichella jobban fog menni mint ő. Egyszerűen azért mert túl sokat hibázik, szinte minden versenyen benne van a hiba, valamikor kissebbet de nagyobbat is láttunk már tőle amikor rommá törte a rönót!
Amúgy szerintem is sokkal nagyobb értéke lenne egy olyan vbcímnek amit Schumin keresztül szereznek, viszont az is igaz hogy 3-4év múlva már nem számít semmit. -
Pierre
tag
És még Montyra mondjátok, hogy nagyszájú :). Szerintem annak, aki világbajnok akar lenni, így kell nyilatkoznia :C
[L]http://f1hirek.hu/cikk.php?id=8022&PHPSESSID=0413405bd8948e9b188ebeedf70fac3d[/L] -
Joczeek
addikt
Bocsi,de az oldal leállt nálam és mire rájöttem leokéztam vagy négyszer.
Kéretik a felesleget kiszedni.:B -
most fogom megnézni a futamot videón, mert tegnap a balcsin voltam.
ahogy hallom izgalmas volt. -
bitfarkas
őstag
Hagyjatok már fel ezzel a schumi-ellenschumizással.
Inkább mondja meg valaki, hogy mi volt az oka Bruni aránylag hosszú első boxkiállásának. (nem láttam a futamot.)
Azt azért öröm nézni, hogy Zsolt összes boxkiállásában 2-3 másodperccel rövidebb időt tölt kívűl, mint Bruni. Jobbak lennének a szerelői? -
Pierre
tag
válasz
üzenetére
Na ez most félre ment, mert én pont azt akartam írni, hogy amikor Monacóban kiesett a Schumi, én nem egy hangos YES-t nyögtem ki, hanem arra voltam kiváncsi hogy pontosan mitörtént, és amikor kiderült, akor sem döltem hátra a székemben kaján vigyorral. De erre úgyis azt fogod írni, hogy otthon nem ugyanaz nézni, mint a pályán...
Abban egyet értünk, hogy ez nem feltétlenül a versenyző hibája, de akkor is köcsög dolog volt a ferrarisoktól (és a Renault-soktól is). :((( -
törölt tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Másik oldalról közelítek:
Te szerinted nincsen olyan(Kimi,Button, akárki) szurkoló aki, amikor Monacoban kiesett Schumi nem örült? Na ugye hogy van olyan akkor most ezeket a versenyzőket is utálod? Ha ebből indulsz ki akkor ne is nézz Forma1et. Sőtt továbbmegyek, lemerem fogadni hogy maguk a pilóták is örülnek ha kiesik előlük/mögüllük valaki, persze nem mondják, de tipikus emberi magatartás, aki mást mond az vagy hazudik vagy hazudik.
Fogadjunk te is örültél amikor Monacoban kiesett a Schumi. Ennek fényében itéld meg az embereket. -
Nowhereman
őstag
Én meg az mellett tenném le a garast, hogy bárkit is ültetnek be a másik williamsbe/hacsak Kimi nem szerződik oda/, Webber egy másik dimenzióban fog körözni, mint eddig mindig. Szerintem pedig Kimi mellett az egyetlen olyan figura, aki ha egyenlő technikai feltételekkel állhatna ki Sumimisi ellen, nem tennék egy garast sem a németre./mondjuk van még 2-3 fazon akiknél még lenne egy kb. 50%-os esély(mondjuk Button...)/ De a Ferrari fényévnyi előnyben van a többi csapattal szemben./ezt nem feltétlen a kocsi sebességére értem, hanem sebbeségére, a csapat szervezetségére.../
Szerintetek Fissicella tényleg egy szinten van Coultharddal? Szerintem Coulthad gyakran még a saját szintjét sem éri el/ritkán hozza ki azt ami benne van/. -
-
rlazol
veterán
''Schumacher miatt tiszta unalom az egész'' - ezt azért így nem kéne... Kimi vagy Alonso van olyan gyors mint MS, csak alattuk nincs olyan autó. Nem MS vagy a Ferrari miatt unalmas a verseny, hanem mert a többi nem tudja velük tartani a lépést.
Amúgy amennyire a kint ülő rönós és ferraris drukkerek örültek köcsög módjára Kimi elszállásának, ugyanez az öröm volt bizonyára 8 körrel korábban az ott ülő (és jelenlevő) Meklárenesek és BMW-esek szívében, amikor RB elvesztette a vezetőszárnyát, vagy amikor Monacóban MS falnak ment. Emberek vagyunk... Szerintem nem az egyik bajának örülünk, hanem a saját kedvenc növekvő esélyének. Nem kell játszani a kis ártatlant... :)
Más - ha már a zurkolókról beszélünk inkább inkább említsük meg azt a gyönyörű Kimi+David élőkép feliratot, ami az első felvezető kör alatt volt látható valamelyik szektorban, vagy a ferrarisok állandó egész szektoros lovacskáját...
Aktív témák
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Filmvilág
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest