Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
szvsz majdhogynem eldont a vilagbajnoksag... Ha Kimi elore tud jonni a 8. helyrol 7 helyet, akkor MSnek sem lehet gond 6 hely a 14-rol.
A logikus az lenne, ha a Ferrari mindent megtenne Rubens gyozelmeert, mikozben MS biztonsagit autozik, mert meg ugyis elvileg siman jo a pontszerzesre. ebben az esetben csak egy Montoya-Ralf 2-3. -mal lehet a BMWnek eselye, de ez most eleg valoszinutlen. Bar ok - ellentetben a MS-sel hozzanyulhatnak Ralf kocsijahoz, ugye?
De egy vidam kis zivatar mindent megkavarhat.
Montoya nem fogja segiteni Kimit, mert a BMW csapatcime szvsz neki fontosabb, de hogy kiloki-e valaki MS-t? nagyon a dzsumbujbol, barmi megtortenhet, szandekosan nem hiszem... -
bdav
őstag
-
rlazol
veterán
eredmenyeket csak jo autoval lehet elerni. Lasd Villenuove (ugye nem irtam jol? bocsi!) Ot sajnalom, hogy ide sullyedt. Egy rossz szerzodes es vege a karrierjenek! A nagy fizunak is megvan a hatranya...
(bar nekem is igy torne kette a karrierem. Keresek evi 17 millio dollart es utana nem tudok elhelyezkedni sehol. PECH! :) ) -
lao ce
aktív tag
hat, csak legyen ott, en is ott leszek. ugy erzem mostmar muszaj megneznem eg futamot eloben.
kulonben szerintem az olasz nagydij kozvetitese volt csapnivalo nem is annyira a biztos hogy a verseny. szinte vegig az elso-masodikat mutattak, mentek egymas utan. mert soha senki senkit nem elozott a mezonyben, sot nem is probalkozott, nem volt harc helyekert, meg a box kiallasokat sem kovettek rendesen. -
-
hobizoli
nagyúr
Sorozatos, hogy a legjobb Bridgetone-s gumival futo csapat a Ferrari, illetve a lista vegen rendre ott a tobbi Bridgesone-s csapat, de ''elol'' minden auto Michelin-l fut. Foleg igy nyaron -amiota ugye melegebb idojaras van, ami jobban kedvez a Michelin-nek-, nincs ''ott'' a Ferrari.
hobizoli -
-
Flash (The Original)
tag
Egyetértem, a McLaren nem valószinű hogy 2hét múlva beveti az új kocsit, így leghamarabb szeptemberben használhatják! Nem hiszem hogy lépést tudnának tartani az élmezőnnyel (ahogy az előző 2 futamon is látható volt). Schumi viszont képes lehet lépést tartani velük, sőt... A Ferrari a köv 1,5 hétben rengeteget tesztel majd, és változtatnak a karosszérián is + persze a mocin is. Szal szerintem a Ferrari még odapörköl a BMW-knek!
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest