Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Azért ez nem feltétlenül van így. Schumi az első két vb címet nem a ferrarival szerezte. És már egész kezdő korában is nagyon jól nyomta, mint mondjuk most Raikkonen. Ott volt Senna nyakán (legalábbis amre emlékszem, akkor még kicsit voltam, és nem voltam rendszeres F1néző). Viszont mostanában is tud. Ehhez jön hozzá egy jó kocsi. Persze egy Minardiban nem lenne sehogy sem világbajnok, de nem abban versenyzik. És ha megnézed nagyon sok rekodnál az ő neve szerepel.
Én Sumáhernek drukkolok, de ennek ellenére igazam van. Persze sok jó pilóta van még itt. Jó lenne, ha Frencen is nyerne már, mer má' jórégóta nyomja!
Aktív témák
Aktív témák
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest