Hirdetés
Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
''Menj be a szervízbe és kérdezd meg, mert így csak ''szerintem'' meg ''ha''... ez nem vitaalap.''
Ja, ja, így gyenge. Majd hétvégén utánanézek (a neten nincs túl sok info).
''hidrodinamnikus tengelykapcsoló volt extra alkatrész''
Extra árral, ami nem is csoda, mer' egy rémálom javítani/szétszedni.
''mechanikailag ugyanaz mint egy kézi, csak nem te kapcsolsz''
Hanem automatika, amiből biztos három van mint a repülőgépeken, nehogy elromoljon ;-)
''zsiga-bmw összehasonlítás hogy jön ide? ''
Az előbb azt hittem azzal érvelsz az is csak olyan vasból van, mint a másik.
''Egy audi tiptronic szerinted gyengébb minőségű mint egy audi kéziváltó?''
Minden egyes plusz alkatrész az adott részegység robusztusságát csökkenti. Egyértelmű a vasgólyó megbízhatóbb, mint a számítógép, mert az előbbiben kevés dolog tud elromlani. Ha, mint mondtad automata = manuális + spéci kuplung, akkor is igaz, hogy a meghibásodási valószínűség csak nőhet, nem csökkenhet. Hogy ez kicsi az lehet (mára már kiforrottá vált az ótómata), de mindenképpen VAN.
''Aki nem akar percenként tízszer kuplungolni az mazsola?''
Na, pont erről van szó. Miért kell percenként tízszer kuplungolni? Autópályán nem kell, fel 5-be tűt 160-ra oszt kalács. Országúton fel 5-be be a kamion mögé, oszt kalács. Egyedül a dugóban van haszna, azoknak, akik dógozni járnak vele, meg a gyereket viszik az oviba, meg elmennek a TESÓ-ba. Erre van kitalálva, ez nekije a funkcijója. Tehát meglátásom szerint alapvetően a következő emberek vesznek ilyen kocsit:
+aki nem képes megbírkózni a manuális váltóval (mazsola)
+aki lusta használni a manuálist (errenemtaláltamjószót)
+aki villogni akar mások előtt (paraszt)
+bizonyos kategória felett jár (miniszter)
+autóban eszik, iszik, alszik telefonál, kefél, él (utazó-ügynök)
+imád a dugóban autózni (mazochista)
Nekem ezek villannak be, bármelyik lennék is nem lennék rá büszke.
Az én megítélésem szerint egyébként téll'eg mazsola, mert én például el sem tudnám képzelni, hogy egy nekem élvezetet jelentő tevékenységet, bárki/bármi másra bízzak. Imádom a pörgetést, néha a csikorgó gumikat, télen csak motorfékkel kb. állóra fékezni a kocsit, csúsztatott kuplunggal olyan lassan menni, ami már nem is mérhető, a kézifékes indulást emelkedőn, egy helyben tartani, finoman hintáztatni az autót alapjáraton, kuplunggal. Szerintem aki ezeket nem képes élvezni, illetve képes róluk lemondani mazsola. És éppen ezért nem tartom az F-1-et autóversenynek. Csak cirkusz az egész. Pont olyan mint annó Rómában a kocsiversenyek.
U.I.: Na, ezt majd kiadatom a Szukits-csal keménykötésben 3000-ért, bocsesz.
Aktív témák
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest