Hirdetés

Aktív témák

• Aram

tag

Ne haragudjatok, hogy közbeszólok, de ez így lóf*sz amit egyesek írnak. Széthajtani egy Forma1-e autót 10 kör alatt? Gratula. Különben is váltóhibája volt...

A másik. Schumika idén újra kimutatta a foga fehérjét. Jelen pillanatban a német RTL-en nézem az összefoglalókat, hát nem tudom emlékeztek-e még arra az esetre, amikor Hill-t nem engedte el és kiesett és azért imádkozott a pálya szélén, hogy Hill is kiessen, mert különben nem ő nyer. Valami hasonlót láthattunk a mai napon, csak nem lett belőle kieséses karambol. A bibi az, hogy itt a saját öccsét nem kímélte. Végülis anyukájuk már nem tudja megsiratni egyik fiját sem... :(

Mellesleg, én már úgy számolok Schumacher-nél, hogy felezek mindent. Nálam 3x-os viágbajnok, 35 futamgyőzelemme. Szerintem ez a reális a hihetetlen mennyiségű CSALÁS miatt. Senki se mondja nekem, hogy felnőhetne valaha is Alain Prost, vagy Nelson Piquet nagyságához...

A harmadik. Azért, ha régebben nézte valaki az F1 bajnokságot (szerencsémre korán kezdtem el nézni) kicsit komolyabb mezőny vonult fel anno. Klasszisok versenyeztek egymás ellen. Gondoljatok csak bele, egy versenyen megy: Prost, Senna, Mansell, Piquet... Még lehetne sorolni, de ők az ismertebb nevek. Hány világbajnok ment akkoriban együtt. Ebben az idényben kettő volt... Az egyik szar autóban.

Na, szóval aki így el van telve MS hihetetlen vezetési tudásától és sármjától, lapozza fel az F1 ki-kicsodát. A Formula-1 legeredményesebb versenyzője lehet, de nem volt és soha nem is lesz a legjobb sofőr, aki valaha élt.

Aktív témák