Hirdetés
Aktív témák
-
Aram
tag
Ne haragudjatok, hogy közbeszólok, de ez így lóf*sz amit egyesek írnak. Széthajtani egy Forma1-e autót 10 kör alatt? Gratula. Különben is váltóhibája volt...
A másik. Schumika idén újra kimutatta a foga fehérjét. Jelen pillanatban a német RTL-en nézem az összefoglalókat, hát nem tudom emlékeztek-e még arra az esetre, amikor Hill-t nem engedte el és kiesett és azért imádkozott a pálya szélén, hogy Hill is kiessen, mert különben nem ő nyer. Valami hasonlót láthattunk a mai napon, csak nem lett belőle kieséses karambol. A bibi az, hogy itt a saját öccsét nem kímélte. Végülis anyukájuk már nem tudja megsiratni egyik fiját sem... :(
Mellesleg, én már úgy számolok Schumacher-nél, hogy felezek mindent. Nálam 3x-os viágbajnok, 35 futamgyőzelemme. Szerintem ez a reális a hihetetlen mennyiségű CSALÁS miatt. Senki se mondja nekem, hogy felnőhetne valaha is Alain Prost, vagy Nelson Piquet nagyságához...
A harmadik. Azért, ha régebben nézte valaki az F1 bajnokságot (szerencsémre korán kezdtem el nézni) kicsit komolyabb mezőny vonult fel anno. Klasszisok versenyeztek egymás ellen. Gondoljatok csak bele, egy versenyen megy: Prost, Senna, Mansell, Piquet... Még lehetne sorolni, de ők az ismertebb nevek. Hány világbajnok ment akkoriban együtt. Ebben az idényben kettő volt... Az egyik szar autóban.
Na, szóval aki így el van telve MS hihetetlen vezetési tudásától és sármjától, lapozza fel az F1 ki-kicsodát. A Formula-1 legeredményesebb versenyzője lehet, de nem volt és soha nem is lesz a legjobb sofőr, aki valaha élt.
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Proxmox VE
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest