Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Aram
tag
Ne haragudjatok, hogy közbeszólok, de ez így lóf*sz amit egyesek írnak. Széthajtani egy Forma1-e autót 10 kör alatt? Gratula. Különben is váltóhibája volt...
A másik. Schumika idén újra kimutatta a foga fehérjét. Jelen pillanatban a német RTL-en nézem az összefoglalókat, hát nem tudom emlékeztek-e még arra az esetre, amikor Hill-t nem engedte el és kiesett és azért imádkozott a pálya szélén, hogy Hill is kiessen, mert különben nem ő nyer. Valami hasonlót láthattunk a mai napon, csak nem lett belőle kieséses karambol. A bibi az, hogy itt a saját öccsét nem kímélte. Végülis anyukájuk már nem tudja megsiratni egyik fiját sem... :(
Mellesleg, én már úgy számolok Schumacher-nél, hogy felezek mindent. Nálam 3x-os viágbajnok, 35 futamgyőzelemme. Szerintem ez a reális a hihetetlen mennyiségű CSALÁS miatt. Senki se mondja nekem, hogy felnőhetne valaha is Alain Prost, vagy Nelson Piquet nagyságához...
A harmadik. Azért, ha régebben nézte valaki az F1 bajnokságot (szerencsémre korán kezdtem el nézni) kicsit komolyabb mezőny vonult fel anno. Klasszisok versenyeztek egymás ellen. Gondoljatok csak bele, egy versenyen megy: Prost, Senna, Mansell, Piquet... Még lehetne sorolni, de ők az ismertebb nevek. Hány világbajnok ment akkoriban együtt. Ebben az idényben kettő volt... Az egyik szar autóban.
Na, szóval aki így el van telve MS hihetetlen vezetési tudásától és sármjától, lapozza fel az F1 ki-kicsodát. A Formula-1 legeredményesebb versenyzője lehet, de nem volt és soha nem is lesz a legjobb sofőr, aki valaha élt.
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest