Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD FX
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Aram
tag
Ne haragudjatok, hogy közbeszólok, de ez így lóf*sz amit egyesek írnak. Széthajtani egy Forma1-e autót 10 kör alatt? Gratula. Különben is váltóhibája volt...
A másik. Schumika idén újra kimutatta a foga fehérjét. Jelen pillanatban a német RTL-en nézem az összefoglalókat, hát nem tudom emlékeztek-e még arra az esetre, amikor Hill-t nem engedte el és kiesett és azért imádkozott a pálya szélén, hogy Hill is kiessen, mert különben nem ő nyer. Valami hasonlót láthattunk a mai napon, csak nem lett belőle kieséses karambol. A bibi az, hogy itt a saját öccsét nem kímélte. Végülis anyukájuk már nem tudja megsiratni egyik fiját sem... :(
Mellesleg, én már úgy számolok Schumacher-nél, hogy felezek mindent. Nálam 3x-os viágbajnok, 35 futamgyőzelemme. Szerintem ez a reális a hihetetlen mennyiségű CSALÁS miatt. Senki se mondja nekem, hogy felnőhetne valaha is Alain Prost, vagy Nelson Piquet nagyságához...
A harmadik. Azért, ha régebben nézte valaki az F1 bajnokságot (szerencsémre korán kezdtem el nézni) kicsit komolyabb mezőny vonult fel anno. Klasszisok versenyeztek egymás ellen. Gondoljatok csak bele, egy versenyen megy: Prost, Senna, Mansell, Piquet... Még lehetne sorolni, de ők az ismertebb nevek. Hány világbajnok ment akkoriban együtt. Ebben az idényben kettő volt... Az egyik szar autóban.
Na, szóval aki így el van telve MS hihetetlen vezetési tudásától és sármjától, lapozza fel az F1 ki-kicsodát. A Formula-1 legeredményesebb versenyzője lehet, de nem volt és soha nem is lesz a legjobb sofőr, aki valaha élt.
Aktív témák
- Hardcore café
- Háztartási gépek
- Mikrotik routerek
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mazda topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Witcher topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest