Hirdetés
- Projektor topic
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- SONY LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Riasztó topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Rico33 #55344 üzenetére
Ezt írtam fentebb! Ugyanígy jártam!
Nem az akkud volt a szar , hanem a generátor. Hülyére vesznek , ahogy engem is. Nekem is mutatták hogy ilyen még olyan jók a generátor töltés eredményei, jah csak gyakorlatban mégse töltötte az akkut.Szóval neked sem kellett volna akkut cserélni , bár ahogy írtad 4 éves elmúlt , ez nem ártott amúgy se , ennyi "szerencséd" volt a szerencsétlenségbe.
Én nem hagynám annyiba , biztos rájuk verném a tréler árát és a felesleges akku cserét. -
DeFranco
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Rico33 #55344 üzenetére
Szerintem eredetileg is az volt a rossz, és az akkut ez nyírta ki (kevés töltés).
De azt mondtad megnézték akkucsere előtt a töltést is.
Szóval két dologra tudnék gyanakodni: kóklerek voltak, vagy akkucsere alkalmával kicserélték a generátorodat is egy hulladékra és majd jó pénzért visszakapod.
Szóval mindenképp nézd meg, hogy nem-e másik generátor van éppen beszerelve.#pesszimistakomment
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Rico33 #55307 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni , de először nekem is ezt mondták a szervizbe (Ford).
Kimértek mindent és szerintük a mért értékek jók!! Csak akksi lehet a baj.
Kicserélték az 1 éve berakott akkumulátort ami még 1 évig garis volt egyébként...
Raktak bele eredeti Ford akksit , mert szerintük az akksi kakkant meg.
Vissza adták a kocsit, használtam 4 napig , aztán ismét megdöglött, ugyanúgy ahogy írtad te is! Nahh itt durrant el az agyam , hívtam a szervízt , oltári balhét csaptam , mert kifizettem ismét a trélert , meg az új akkut és a hiba mindig fent áll!
Újra megnézték a szervizbe és persze másnap hivtak hogy ez bizony generátor hiba lesz.
Remek , akkor első alkalommal is ez lett volna. Végülis a generátor javítását nem kellett kifizetnem.
Azóta is jó a kocsi. -
válasz
Rico33 #55301 üzenetére
Nálam hasonló tünetek voltak, a generátor szabadonfutója volt a ludas, nem töltötte az akkut a generátor, az meg szépen lemerült.Dízellel így még éppen kikeveredtem Bp belvárosából, de egy benzinessel valahol a Hungárián pusztultam volna le.
Nem azt mondom, hogy nálad is biztosan ez a hiba, csak hogy nálam ezekkel a tünetekkel ez volt hiba forrása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest