Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabor9991

őstag

válasz bendi806 #53529 üzenetére

Igen erről már korábban váltottunk pár szót, viszont ha nem lett kifűzve a dugattyú, nem lett megnézve hogy konkrétan mi a hiba akkor hogy mondták rá hogy 5-600ezer a felújítás?

Nekünk tavaly csináltak egy ztda motort, hengerfej felújítás+1db új dugattyú amit gépműhely tudott csak adni mert nincs gyári+gyűrűgarnitúra+hajtókarcsapágy készlet, tömítések mindenből persze csak gyári, ez volt munkadíjjal 600+ ezer de ez egy új dízelmotor a tiéd meg egy 20 éves konstrukció amihez rengeteg jó minőségű utángyártott alkatrész elérhető, persze simán lehet az is 600ezer csak abból hogy levették a szelepfedelet én még most sem látom magam előtt hogy hogy lehet megállapítani hogy lóg a dugattyú és ha nincs meghúzva a hengerfal akkor akár még egy bontott dugattyú is lehet hogy megoldja a kopogást a fenti összeg tizedéből.
    Persze továbbra is azt mondom amit a videó megnézése után mondtam hogy így nem lehet megmondani hogy mi a baja annak a motornak de én mielőtt vennék egy bontott motort azt legalább szeretném tudni hogy a régit miért dobom el.
    De ez a te kocsid, én csak kíváncsiságból kérdezősködtem :)

Új hozzászólás Aktív témák