-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz
bendi806 #53529 üzenetére
Igen erről már korábban váltottunk pár szót, viszont ha nem lett kifűzve a dugattyú, nem lett megnézve hogy konkrétan mi a hiba akkor hogy mondták rá hogy 5-600ezer a felújítás?
Nekünk tavaly csináltak egy ztda motort, hengerfej felújítás+1db új dugattyú amit gépműhely tudott csak adni mert nincs gyári+gyűrűgarnitúra+hajtókarcsapágy készlet, tömítések mindenből persze csak gyári, ez volt munkadíjjal 600+ ezer de ez egy új dízelmotor a tiéd meg egy 20 éves konstrukció amihez rengeteg jó minőségű utángyártott alkatrész elérhető, persze simán lehet az is 600ezer csak abból hogy levették a szelepfedelet én még most sem látom magam előtt hogy hogy lehet megállapítani hogy lóg a dugattyú és ha nincs meghúzva a hengerfal akkor akár még egy bontott dugattyú is lehet hogy megoldja a kopogást a fenti összeg tizedéből.
Persze továbbra is azt mondom amit a videó megnézése után mondtam hogy így nem lehet megmondani hogy mi a baja annak a motornak de én mielőtt vennék egy bontott motort azt legalább szeretném tudni hogy a régit miért dobom el.
De ez a te kocsid, én csak kíváncsiságból kérdezősködtem
Új hozzászólás Aktív témák
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest