Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barni22
tag
válasz
zoltan.bagi #17455 üzenetére
Szia.igen szakember vegezte,fordnal dolgozik 10en x éve de otthon is maszekol.december ota kuzdok vele.zartnak zart a rendszer,nem ereszt sehol.a gates termoval mentem kb 1500 km-t de nem szunt meg a dugulas, ha az van benne, legtelenito nincs rajta sehol.onnan tudom hogy nem nyit hogy - 10 ben is bekapcsolt a ventillator menet kozben is,ami 107 foknal van (szerviz menuben nezem) es nem hűti le a vizet mert nem nyit.ilyenkor kiszoktam nyomni a kuplungot, megporgetem a motort es kinyit a termo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Razer XL gamer szék
- Akció elektromosan emelhető asztalok több méretben számlával és 2 év garival
- Új Kärcher LTR 18-30 akkus szegélynyíró fűnyíró - akku nélkül - 6 hó magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- Mágneses telefon, napszemüveg tartó Toyota Corolla E210, de más Toyotához is jó lehet
- DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest