Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Goose-T #7327 üzenetére
Nem tudom kinek válaszoljak, több embernek is szól.
Rendőr is rögtön ezzel kezdte, hogy biztos ellopták nem én hagytam el? (Gondoltam magamba: de, egy oldalról egyszerre, gyanús lett volna.) Meg is mutattam neki, hogy ezen is úgy álltak a gyári dísztárcsák, hogy csak nagyon erős húzásra/rángatásra jönnek le.
Meg ő is kábelkötegelőzi az autójára, hogy ne hagyja el: "mert tudjuk milyen jók a magyar utak" valami ilyesmi mondat is elhagyta a száját. (Traffipax, útdíjak, benzinadó, súlyadó, stb pénzekből tákolhatnátok rajta kicsit talán. Jah meg télen kilökhetnétek egy hókotrót, hogy leganézza a kátyúkat)
Arról nem is beszélve, hogy ha kábelkötegelőzve lett volna a kocsira akkor valami más kategóriába esett volna a téma, "dolog ellen elkövetett erőszakos lopás" vagy ilyesmi. Mondom oké, akkor legközelebb körbeláncolok/ragasztok/hegesztek minden mozdíthatót a kocsin...([link])
Hogy néz ki már kábelkötegelőzve egy gyári dísztárcsa? A tacskós "mindenrejó" bohóc dísztárcsákat szokták ilyen módszerrel rögzíteni, de azt sem lopás ellen, hanem mert az tényleg leesik minden kanyarba szinte.Na mind1, remélem boldog lesz vele az a gané ember...
Új hozzászólás Aktív témák
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- ÁRCSÖKKENTÉS Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- LG OLED Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest