- Apple asztali gépek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoger
tag
Sziasztok! Akinek az autójában ilyenlink szuper "aba twist" csatlakozó van a tűzfalon a fűtéscsőnél, és esetleg van egy nagyon minimális hűtővíz fogyása ajánlom hogy ellenőrizze. Az én 1.0 ecoboostom egy-egy nagyobb erőltetett túra után elfogyasztott egy minimális hűtővizet (max 0,5-1dl). Most hogy így szinte pont 10 évesen a csatlakozóba lévő gumi gyűrű teljesen megadta magát (szerencsére pont elkaptam a pillanatot), kicseréltem és egy 1500 kilométeres szlovéniai túra után sok csomaggal kerékpárokkal a tetőn egy csepp víz sem hiányzik belőle.
Egy kollégám 1.6 benzin focusán már cseréltem ezt a csövet, akkor ő utángyártottat hozott ami nagyon gagyi volt ezért végül egy gyárit szereltem be.
Az enyémhez nem volt gyári cső sehol ezért a csatlakozóba kerestem tömítő gyűrűt. 19x2,5 méretű nbr tömítést találtam bele ami úgy néz ki bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest