Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Dolby Vision DIY
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-biza
őstag
60.72
Please remember, the driver is developped for the next generation product. It does not benefit other generations graphics cards over the 56.72 release from what I could tell. In fact FPS went a little down on a 5950 Ultra on several occasions.
Szóval már az nv3x is lassul?
[Szerkesztve] -
e-biza
őstag
a több ember mind GeForce FX tulaj
leglaábbis ez szürödik le nekem a guru3d forumábol. Nálam nem fagy le a PB, igaz néha elszáll az maericas armyy de az nem vészes, túlélem. csak mi van akkor ha egyszerüen lassulást hoz a bug? lehet kiproáblom én is egyjo régi driverrel, de nem reménykedem... 
-
e-biza
őstag
ovlasgattam a guru3d forumát és láttam hogy a punkbuster-el problémája van a drivernek, de csak a Ti sorozaton. Lassitja a játékot vagy fagyás? Még a végén kénytelen leszek visszatérni egy régebbi driverre
mivel az americas army punkbustert használ, s ha emiatt fut ugy ahogy, akkor bizony szomorú vagyok 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Interactive Brokers társalgó
- Bluetooth hangszórók
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
leglaábbis ez szürödik le nekem a guru3d forumábol. Nálam nem fagy le a PB, igaz néha elszáll az maericas armyy de az nem vészes, túlélem. csak mi van akkor ha egyszerüen lassulást hoz a bug? lehet kiproáblom én is egyjo régi driverrel, de nem reménykedem...