Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-biza
őstag
60.72
Please remember, the driver is developped for the next generation product. It does not benefit other generations graphics cards over the 56.72 release from what I could tell. In fact FPS went a little down on a 5950 Ultra on several occasions.
Szóval már az nv3x is lassul?
[Szerkesztve] -
e-biza
őstag
a több ember mind GeForce FX tulaj
leglaábbis ez szürödik le nekem a guru3d forumábol. Nálam nem fagy le a PB, igaz néha elszáll az maericas armyy de az nem vészes, túlélem. csak mi van akkor ha egyszerüen lassulást hoz a bug? lehet kiproáblom én is egyjo régi driverrel, de nem reménykedem... 
-
e-biza
őstag
ovlasgattam a guru3d forumát és láttam hogy a punkbuster-el problémája van a drivernek, de csak a Ti sorozaton. Lassitja a játékot vagy fagyás? Még a végén kénytelen leszek visszatérni egy régebbi driverre
mivel az americas army punkbustert használ, s ha emiatt fut ugy ahogy, akkor bizony szomorú vagyok 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore pizza és kenyér topik
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Jogász topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASUS routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- VGA kibeszélő offtopik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Asus ROG Astral Nvidia Geforce RTX 5080 OC 16gb
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS CERBERUS GTX 1050 Ti OC 4GB
- Eladó ASUS GeForce RTX 3090 Ti 24GB GDDR6X OC (ROG-STRIX-LC-RTX3090TI-O24-GAMING) Videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Triple Fan OC - Garis 2028.10.01. -ig - Eladó!
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
leglaábbis ez szürödik le nekem a guru3d forumábol. Nálam nem fagy le a PB, igaz néha elszáll az maericas armyy de az nem vészes, túlélem. csak mi van akkor ha egyszerüen lassulást hoz a bug? lehet kiproáblom én is egyjo régi driverrel, de nem reménykedem...