Hirdetés
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- OLED monitor topic
- 3D nyomtatás
- Billentyűzet gondom van
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
Tudna valaki ajánlani valami igazán megbízható drivert ami gyors is egyben. - Najo ez tudom lehetetlen, mert ilyen nincs...

a fenébe-is régen még az R9800Prom idején nem szívtam ennyit driverekkel (sőt egyáltalán nem...). Pedig ''áttérésem'' idején még azzal is bíztatgattak hogy milyen jók az nV driverei... hát a kártyái valóban nagyon jók (GF6+), de a driverei... hát nem méltatnám....
De egyébként az előző 71.89-essel is komoly gondjaim voltak... Pl olyasmit észleltem hogy egyes játékok alatt AA+AF el iszonyat (!) lezuhant a teljesítmény... meg aztán voltak ott még egyéb gondok is... nade hagyjuk ezt...
Remélem valaki tud valami bíztatót mondani...
[Szerkesztve] -
SystemRoot
őstag
De az! nagyon is...
Nekem is ilyen fehér csíkos pixeles halvány kavalkád az összes video, elösször azt hittem a win media player 10 a szar , de aztán megnéztem Mplayer alatt is (ami mellesleg a legmegbízhatóbb és legjobb lejátszó progi...) és ott is...
Ja és ez még nem minden... Pl az egyik kedvenc játékom a Cossacks (tom régi egy darab de attól még jó!) el sem indul ezzel a driverrel. Ja és Battlefield 2 alatt pedig mostanában olyan furcsa dolog van hogy az egér és billentyűzet időnként nem válaszol pár másodpercre, vagy csak nagyon akadva (a játék különben nem akad...50- 60fps(highon+4xAA)
... 6800GT...rulez!!!), és ez megy egyfolytában... iszonyat. Próbáltam egy csomó mindent pl nForce driver install (5.10), átkötni PS/2-re stb stb, de továbbra is jelen van ez az ''enyhén'' szólva idegesítő jelenség... tuti hogy a driver okozza az előzővel nem volt ilyen gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 6750 XT 12GB Garanciával!
- Dell Alienware Nvidia Geforce RTX 2080 Super 8GB
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- Asus GTX660-DirectCU2 II 2 GB GDDR5 192 bit PCI-E Videokártya
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- xBox One x 1Tb lemezes
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest