- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Egérpad topik
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
lbalog01
tag
Sziasztok!
kis help kellene:
Egy ideje nem menti el a gép az nvidia vezérlőpulton beállított 3d beállításokat /AA, aniso, egyéb/. Hiába állítom be a nekem megfelelő értékeket, a következő újraindításnál visszaáll az alapbeállítás! Nem értem mitől lehet. Most a 195.94 vant fent de a 195.39-el is ezt csinálta és az azelőttivel is /azt már nemtom mi volt/. A rivatuner 2.24 is fent van, de nem indul automatikusan, szóval az szerintem nem szól bele / ua. a beállításokat tolom ott is, mint a sima vezérlőpultnál/. A programokhoz hozzárendelt profilok sem maradnak meg, 1-2 beállítás megmarad, de a többi átveszi az alap beállításokat a global settingsből az újraindítást követően...
Mi lehet az ok és főleg a megoldás, hogy maradjon már meg a global settingsben belőtt érték az újraindítás után is?

köszi
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Egérpad topik
- LEGO klub
- BMW topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 27% - Corsair SF1000 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest