- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
lbalog01
tag
Megnéztem a progit. Nem rossz, de alapvetően még mindig nem oldja meg azt a problémát, hogy miért felejti el a driver a beállításokat újraindításkor?
Persze ezt is el tudom indítani a win indulásával, de ez még egy + progi ami fut a háttérben....
azért köszi, mert tényleg jó kis progi és eddig nem ismertem.. -
lbalog01
tag
hmm..., nagy zsivaj nincs errefelé az már tuti
-
lbalog01
tag
Sziasztok!
kis help kellene:
Egy ideje nem menti el a gép az nvidia vezérlőpulton beállított 3d beállításokat /AA, aniso, egyéb/. Hiába állítom be a nekem megfelelő értékeket, a következő újraindításnál visszaáll az alapbeállítás! Nem értem mitől lehet. Most a 195.94 vant fent de a 195.39-el is ezt csinálta és az azelőttivel is /azt már nemtom mi volt/. A rivatuner 2.24 is fent van, de nem indul automatikusan, szóval az szerintem nem szól bele / ua. a beállításokat tolom ott is, mint a sima vezérlőpultnál/. A programokhoz hozzárendelt profilok sem maradnak meg, 1-2 beállítás megmarad, de a többi átveszi az alap beállításokat a global settingsből az újraindítást követően...
Mi lehet az ok és főleg a megoldás, hogy maradjon már meg a global settingsben belőtt érték az újraindítás után is?
köszi
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple TV eladó
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest