Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz #42706048 #1976 üzenetére

Nem értem akkor a gondodat! :D Pont -> XP van, nyertek is javarészt. Akkor? Nem lehet új champ kéne vagy valami?

Érteném a gondod ha emiatt vesztenél, de 90% wn-nel nem hiszem, hogy ez fenn áll. Innentől kezdve nem mindegy mit csinálnak mások? Lehet én gondolom hülyén de amíg feltudom szúrni a vasvillára az enemyt, és nyerünk és vannak 1v1-ek és néha teamfight, addig jó az úgy ahogy van. :D

Dominionban én spec mindig középen aprítok ha látom, hogy villodzanak a pontok megyek, ha nem kettőnél többen vannak akkor meg próbálom legyaklani őket.(Hegyi pálya a kedvencem fuu a neve nem ugrik be, de talán pont a C az, ami három kis fahíddal van összekötve, na ott lelehet őket rúgni a csába. :DDD) aztán irány vissza középre hátha van valami teamfight szerűség.

Engem csak az irritál mikor gyaklunk ketten ketőtt, jön a harmadik csapatárs és nem elmenne foglalni, nem elkedzi kergetni a low HP-s enemyt, na az ilyet véresre korbácsolnám az egérrel majd kiszedném a billentyűket és rátérdeltetném. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák