- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaGi91
senior tag
Hát ha UBI-ék ezt moba-nak szánták, akkor szerintem más játékról beszélünk.
A matchmaking már így is gané, nemhogy még a gear-t is nézze. Van hogy 1 perc mire talál.Ugye "skill" szerint is keres. Tehát, ha hozzáadod még a gear score-t, akkor nehéz lesz találni jó ellenfelet.
PÉLDA: Vagyok Rep3, nagyon jó MMR-el. Szeretnék más hőssel is játszani de az még lvl1. Akkor találjon nekem olyat, hogy a közelembe legyen (ping), kb az én MMR szintemen legyen(nem komplett noob) és legyen még alacson gear scoreja is, azaz Ő is most kedzdjen új hőst. Lehetetlen, gondolj bele.
Ha tournament is lesz belőle, vagy e-sport az is max 1v1, 2v2 lesz. A 4v4, talán elimination-be, de ott se legyen gear szerintem.
Hát ha UBI-ék ezt moba-nak szánták, akkor szerintem más játékról beszélünk.
@Yodamest Nekem voltak/vannak gondjaim a p2p miatt, de ha szerver lenne, ugyanez lenne, mert az ellenfelem ha laggol nincs mit tenni. Volt ellenem 1 lawbringer: EGY GUARDBREAK-et se tudtam megszakítani, hiába nyomtam jókor, ill. a parry-k nagyját is elrontottam, pedig a timing részemről rossz volt. A CGB csak akkor ment, ha előre nyomtam. Szerintem valami connection vacak volt, mert utána más ellen simán ment minden. De ez többszáz meccsből eddig 2-3x fordult elő.
Elmentem Deathmatch 4v4-re, mert megnéztem milyen. Csapat fele bot, folyamatosan lépkednek ki, megy a gangbang, szakadozik, FOS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest