- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- GeForce GTX 980 Ti: TITAN X light
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Időközben letettem a dologról, s nem amiatt h most a szolgáltató mit szól majd hozzá, hanem amiatt mert a fene sem tudja mit csinál a neten az az illető, aki rátalál a hálózatomra.
Ha neadjisten az illető az én foneromon keresztül tör fel egy oldalt, vagy akármi (sokmindent lehet ugye neten csinálni amiért jópár évet ülni lehet), minden esetben az én ip-m látszana, ergo hatóság is nálam kopogtatna, aztán ki tudja ott is milyen szakértői vélemény születne...
Úgyhogy kösz, de kösz nem.
És kívánom mindenkinek aki használja, h ne érje kellemetlenség vele! -
Thulcandra
senior tag
válasz
kapcs-ford #193 üzenetére
Hát most nézem térképet, durva, hogy nyugat európában mennyi van aztán közép s kelet európában meg semmi!
-
Thulcandra
senior tag
Én is szívesen foneroznék!
Most lesz úgyis 4mbit -es netem hamarosan ha jól megy, ebből már juthat másoknak is.
De most hogy áll a dolog, törvényes-e ez vagy nem?
Mert olvasgattam h elvileg ugyebár netszolgáltatók nem engedik megosztást...
Mondjuk én mindenképp ingyenesen osztanám meg, nem fizetősen, itt ugyse lenne senki aki fizetne ezért(Szvsz asse tudják miez, de talán majd később)
Szóval van v.kinek meghívója?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest