- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
Az elején teljesen standard Linksys routereket adtak el (azt hiszem WRT45GL-eket). Most már csak a La Fonerákat lehet kapni amik szerintem már csak APk.
Ha ez tényleg csak AP, akkor butaság amit a Fon boltban írnak:
''....This tiny wireless router is easy to install – just plug it into your existing broadband modem or router to make your connection wireless. ...''
Ha megjött majd részletes beszámolót írok
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
meg is válaszoltad a kérdést: ap. de mindenki routernek hívja, lehet, hogy tévedésből, lehet, hogy az egyszerűség kedvéért.
jó, hogy mondod, hogy nem tud tárcsázni... asszem akkor alternatív felhasználást kell neki találnom, de még nem tudom, hogy mit...
eredetileg a jelenlegi wlan-router kiváltására akartam volna használni, de az tud tárcsázni. lehet, hogy visszatérek arra, hogy a gép tárcsázzon, úgyis mindig be van kapcsolva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Nyaralás topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest