- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci_
tag
válasz
kapcs-ford #1626 üzenetére
OFF
Ezzel mind nem lenne gond, ha figyelembe vetted volna, hogy ketszer is emlitettem, hogy szubjektiv velemenyrol van szo, ergo beleszolas nem tortent, felolem annyi meghivot adsz el, ahany jol esik, csupan arrol beszelek, hogy mi tartozik a magyar mentalitashoz es mi nem, mert ugy ereztem, hogy paran inkabb tartjak elfogadottnak, hogy penzt kerunk egy ingyenes dologert, minthogy szimplan orulunk neki, hogy ez mindenkinek ingyen van...
ON
''Aktiválnia kell mert másképp nem tudja használni mert ugye ha letíltják akkor szappantartó se. A lényeg az az hogy aktiválja és ne csak a szoba dísze legyen.''
Ezt nem tudtam, azt hittem, hogy OpenWRT firmware-t ra lehet eroltetni.
Reszemrol asszem ennyi, nem is akartam ilyen hosszan ecsetelni a dolgot, csak elmondtam a velemenyemet, ami most sem valtozott, de emberek vagyunk es nem egyformak, szerencsere...[Tenyleg bocsi az off-ert]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Express iPhone Szerviz 6 hónap garanciával, saját futár, ingyenes tisztítás és ajándék fólia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest