- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Mini PC
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2344 üzenetére
no majd meglátjuk...
-
ludus
aktív tag
levettem a sávszélt 512-re, aztán majd meglátom... remélem így már leszokik róla az ingyenélője
ui.: kár hogy nem lehet lejjebb venni mert leraknám 56k-ra, emailt nézni meg msn-re az is elég lenne ha valakinek szüksége van rá...
[Szerkesztve] -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2339 üzenetére
ez lessz aztán majd meglátom... kár hogy nem lehet egyszerűen csak kitiltani...
-
ludus
aktív tag
basszus valaki nagyon rátalált a routeremre... a fon logja szerint hetek óta napi szinten többszáz megát tölt le én meg csodálkoztam hogy miért esett le a sávszélességem
mit tudok ez ellen tenni? nem tudom őt kitiltani a routeremről? azért ez a mozgalom nem hiszem hogy erről szólna de jó szokás szerint itt ez is így megy -
ludus
aktív tag
liberatorral mi a helyzet? tudni már vmit?
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2189 üzenetére
rajta vagyok az ügyön
-
ludus
aktív tag
válasz
Drótszamár #2163 üzenetére
aham... tök jó
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2161 üzenetére
ezmiez?
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2156 üzenetére
meghívósdi ne is legyen, de azért a hűségünk remélem jutalmat érdemel
mondjuk azért a 80 euro elég húzós ár - szerintem annyiért nem fogják nagyon kapkodni...
[Szerkesztve] -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2153 üzenetére
FONtenna:
végülis így is nézhetjük a dolgot, egyszerűbb a gyárit megrendelni, meg szebb is meg így még lehet hogy olcsóbb is....
FONliberator:
mutatvány már hogy mennyit késik
remélem ennek ellensúlyozására lessz vmi jó kis akció régi FONosoknak
[Szerkesztve] -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2103 üzenetére
jóvanna
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #2100 üzenetére
azt írja hogy 7.5V/1A-es a tápja, tehát meg kell nézni az adaptert így könnyen megkülönböztethető a két cucc...
-
ludus
aktív tag
próbáld meg úgy ogy csak a tápot dugod bele kell neki egy kis idő (néhány perc) amíg magához tér... ekkor már világítani kell a wlan lednek és látnod kell a gépeden a hálót... ha ez megy akkor utp kábel bedug és netre fel!
ha nem akkor nincs több tippem
vagy esetleg ha nem megy, próbáld még az alján a rest gombot nyomva tartani kb. 30 mp.-ig, erre is magához tud térni állítólag...
[Szerkesztve] -
ludus
aktív tag
válasz
Rommel6600 #2073 üzenetére
Rendben...
Hátha még jándékot is kapunk érte - monnyuk egy Fon liberatorral kiegyeznék... -
ludus
aktív tag
nna, kikerült az új FGF logo...
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1976 üzenetére
mondjuk a karácsonyhoz képest egész sokáig húzták
[Szerkesztve] -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1959 üzenetére
az usb-s torrentes cajg jöjjön már
-
ludus
aktív tag
válasz
SunBreeze #1946 üzenetére
a fon logo alatt van hogy ''You are the # .......... member of the FON Community...'', erre mondtam én hogy user id, de igazán nem látom hogy bárhol is használná a rendszer...
akkor lehet gebasz ha ez alapján vagy nyilvántartva a rendszerben, mert akkor nem egyezik a 2 regisztrációnál ez a szám... -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1893 üzenetére
asziszem
és akkor majd nem a notimat kell végre nyúznom letöltésileg -
ludus
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #1872 üzenetére
szerintem a lakcímes trükkre gyorsan rá fognak jönni/fel fog tűnni nekik és lessz nemulass!!!
kábeles routert vehetsz bármilyet, nekem pl. a legolcsóbb smc van, itt a ph-n vettem 4 vagy 5 ropiért és működik (általában)... -
ludus
aktív tag
hát igen... nekem is volt már olyan ogy resetelnem kelett, a 30mp-es dolog működött de már azt hittem hogy elromlott a cucc mire magához tért - kíváncsi lennék azért hogy mi a francot tud csinálni 10 percig
a publichoz csak regiszrált fon felhasználók tudnak kapcsolódni, a többiek a fon nyitóképernyőjén kívül mást nem látnak ha rácsatlakoznak a routeredre... -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1766 üzenetére
nem lehet hogy csak azt akarta prezentálni az arc hogy hőre lágyuló műanyagból van a fonera háza?
[Szerkesztve] -
ludus
aktív tag
én is megtapiztam reggel, kellemesen meleg de nem forró
-
ludus
aktív tag
én is inkább a plussz hűtőbordás megoldást favolrizálnám mint ahogy a linkelt fórumban is tették, egy vga hűtőt pluszba bele lehet rakni...
mondjuk szerintem nem normális dolog hogy ennyire melegedjen, nekem kiegyenesített antennával felfelé áll - gyakorlatilag az előlapján - és igaz hogy elég meleg de azért attól messze van hogy elolvadjon, nem tudom nekiálljak e moddolni...
egy igényesebb megoldás, igaz ventillátorral: [link]
[Szerkesztve] -
ludus
aktív tag
csak ''nyálcsorgatás ügyileg'' : [link]
-
ludus
aktív tag
még mindíg nem lehet semmi közelebbit tudni a la fonera 2-ről? kéne már az a torrent kliens hogy ne a laptopomat nyírjam állandóan...
-
ludus
aktív tag
szerintem ez valami olyasmi mint a mobilszolgáltatóknál a hűségnyilatkozat... őket csak az érdekli hogy a ''hűség'' idő alatt használd a szolgáltatásaikat, arról hogy utána mit csinálsz az nem igazán érdekes... mondjuk pont ugyanúgy arról sem szól a fáma hogy mi lessz az adott idő letelte után, ugyanúgy kezedben a döntés hogy használod tovább vagy nem (estleg a saját céljaidra fordítod a kis szerkezetet)...
de miért szűnne meg a Linus tagságod? ugyanúgy regisztrált fon-os vagy, csak már nem vagy köteles 24/7-ben osztani a netedet mint eddig...
[Szerkesztve] -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1613 üzenetére
ha berakod egy vezetékes router mögé, akkor sem működik? mert akkor elvileg a álózat felé a vezetékes mac látszik nem?
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1610 üzenetére
az korrekt... érdekes hogy többen mondták már itt hogy kisebb-nagyobb ideig nem üzemeltették a fonerájukat mégsem tiltották le őket... vagy ez is egy új kezdeményezés lenne?
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1608 üzenetére
és ilyenkor totál nem tudja használni a routert vagy a privát háló megy rajta csak a public nem?
ha viszont így van akkor a fon gyakorlatilag magával meg a foneróival tol ki egy ilyen retorziónál...
[Szerkesztve] -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1543 üzenetére
egy óriásplakátot mindíg sokkal többen olvasnak el mint a telefonfülke oldalára ragasztott cetlit
[Szerkesztve] -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1532 üzenetére
okay
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1530 üzenetére
mivelhogy csak utp csatlakozó van a fonerán
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1504 üzenetére
pedig már azt hittem történik valami ez ügyben...
-
ludus
aktív tag
Kapott már vissza valaki a bugos időszakban elveszett meghívók közül? Többször is írtam már a supportnak ezügyben, egyszer már válaszoltak is, azt hittem lessz foganatja:
Hello Laszlo
I've created a bug report with the developers, they are going to investigate the issue and when t heygive me more information I will let you know.
Regards
David
FON Customer Care
De azóta se semmi
[Szerkesztve] -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1496 üzenetére
bár az oldal előadásmódja olyan mintha ő találta volna fel a spanyolviaszt
[Szerkesztve] -
ludus
aktív tag
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1302 üzenetére
nálam 0.7.1 r2 van... csak azt nem tudom hogy eddig milyen volt
-
ludus
aktív tag
már 39.95 + 5 € a la fonera ára a fon.com-on... és még mindíg nem kaptam meg a meghívóm
[Szerkesztve] -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1282 üzenetére
persze hogy akkor
írtam már a supportnak is, de egyenlőre semmi... nem lenne rossz ha megkapnám azt a meghívót most hogy aranyat fog érni
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1278 üzenetére
...és sajnos az elvileg is benne van a mondatban, van hogy gyakorlatilag nem
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Goddess of Victory:Nikke
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Egyedi ékszerdobozka
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest