Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Ma nézek is egy boltot és belefogok a dolgokba. Egy ilyen csomi kb meddig elég?
-
Mr.Grincs
veterán
Neszivassatok már
Ha azt mondjták rá, hogy no para akkor kipróbálom, hogy hogy tudok fogyni tőle az edzés mellett. Ennyit megér.
Az ideális testsúlyom sacc mennyi lenne? 21 éves vagyok 175 centi kb Most vagyok 85 kg. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
DeadMeat #5623 üzenetére
Okés, mert az egyik volt osztálytársam nyomta a tömegnövelőt meg minden szart egyben. És hát igencsak elég nagy gebaszba találta magát ugyanis már filmre sem állt föl neki. A gyerek 50 kilós volt meg az is de most leállt már a szerekről. Meg szuúrta is magát....Szóval emiatt kérdeztem.
-
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok
hamár ez a totyik címe akkor elmondom a problémám. Nagyon meghíztam.....Nagyon...
72 voltam...sportoló testalkataom van volt....régen judoztam kb 2 éves korom óta, mivel saját dojonk volt. Most 84-86 kg között mozgok...
Le kéne adnom legalább egy 10 kilót. 21 éves vagyok és a testömegindexem azt írja hogy nem túlsolyos vagyok hanem elhízott ami szerinte jobb. Mi az ideális testsúly ilyen korban? Most szereztem be szobabringát + van igazi bringám is, amit most hozok majd el a szerelőtől kedden. És kb 3 hete nem is eszem kenyeret....Nemtudom mennyit segít de, tudom, hogy nagyon sokat hízlal.
Előre is köszi a segítséget és a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Ryzen 7 CPU-k
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest