Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ComptonLA
tag
Ha az ember elhagyja a péksüteményeket, kenyérféléket és a cukrot (édességek, stb), nyert ügye van. Mellé kis mozgás és kész is a fogyás.
Nem kell ezt túllihegni.
Én azért eszek gyümölcsöt is. Persze csak módjával. Arra is szüksége van a szervezetnek, csak túlzásba nem kell vinni. A zabpehely+bio zabital kombóba mindig szelek egy banánt. Meg mondjuk eszek délután kis kék szőlőt, esetleg egy narancsot. Ennyi. Zöldségből meg paradicsom, paprika, retek. ilyenek. Ebből is egy kicsit, abból is egy kicsit. :)
Nem volt cél a -12 kg alig másfél hónap, csak így sikerült.
Én 171 "magas" vagyok egyébként. Ehhez a magassághoz jobban passzol ez a súly. Amit azóta is tartok. Most 71 és 73 között mozgok. Ha belegondolok, hogy milyen sokáig 84-85 voltam, most meg 71-73.
Nemrég még örültem volna neki, ha legalább 78-79-re lemegyek. Csak az elhatározás hiányzott mindig hozzá. Nők szokták mondani, akik kérdeznek a fogyásról, hogy milyen jó nektek pasiknak, hogy ilyen könnyen megy.
Ilyenkor legszívesebben mondanám, hogy talán azért, mert nem vagyunk lusták, wazze. 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem kell ezt túllihegni.
Nemrég még örültem volna neki, ha legalább 78-79-re lemegyek. Csak az elhatározás hiányzott mindig hozzá. Nők szokták mondani, akik kérdeznek a fogyásról, hogy milyen jó nektek pasiknak, hogy ilyen könnyen megy.
Ilyenkor legszívesebben mondanám, hogy talán azért, mert nem vagyunk lusták, wazze.