Hirdetés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
szancsika
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
En nem mondtam h nem lehet hatasos, a baratnom is fogyott vele nemtommennyit, de o igen nagy darab volt.
Mellesleg elolvastam a forumot. Ill akkor mar te is elolvashatnad, h az 18 eves koromban volt, most 21 eves vagyok, es elegge odafigyelek h mit eszek, ezzel mar problema azthiszem nincs. (100faluban nincs meg egy ijen egsegesen evo ember mint en, a 101.-ben van de az meg fosik _ hogy anyamat idezzem_).
Szal nem kell mingyar letorkolni, en csak leirtam h regen mi volt, es egyaltalan nem mondom h jol csinaltam, soot, nagyon szornyu volt, es en ezt mint negativ tapaszlatat mondtam el. H arra is oda kell figyelni h igyjaras is van, elofordul, es nemis ritkan. Segiteni akartam, es nem peldat mutatni, nem akartam azt mondani h igy kell csinalni, mert nem igy kell nem szabad... ennyi...
Talan meg annyit h ha valaki anorexias, nem lehujezni kell es bantani hanem megprobalni segiteni es megerteni, es eszrevenni h valami psziches problema van. Erre probaltam ramutatni kb. Mert nekem borzaszto volt es nehez volt kimaszni belole.
Mellesleg egyertelmu h az egeseges taplalkozas a kulcs mindenhez, es a mozgas, en ezt sztem sosem vitattam, soot.
Mindenkinek szive joga akar norbi updatet csinalni, nem mondtam h nem jo, mukodni mukodik, de leginkabb reklamfogas szerintem.
Nemtom atjott e minden amit akartam mondani, fogalmazni azt nemtok
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest