Hirdetés
Aktív témák
-
vazimódó
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
kb másfél hónapja vásároltam Debrecenben egy samsung tft-t amiről bekapcsolás után azonnal kiderült hogy függőleges irányban a képernyő közepétől kicsit balra erős bevilágítás tapasztalható egy fehér csík formájában.
Az egy dolog hogy felül meg alul is bevilágít,de hogy középen?
Sötét háttárnél iszonyat zavaró és állandóan arra figyel az ember.
Vissza is vittem a monitort 2 nap után a boltba.
Megnézték és látták rajta a hibát,sőt további két apróbb oldalsó bevilágítást is észrevettek.
Azt mondták hogy felküldik Pestre a nagykernek a szervízébe.
4hétig volt itt ezen a helyen a monitor,majd visszahozták ugyanúgy mondván hogy a szervíz szerint a monitor nem hibás.
Kérdezem a debreceni boltos gyereket hogy mit lehet ilyenkor csinálni? Hát azt mondja,hogy: fogalma sincs.
Erre én: Akkor vigyék el másik szervízbe.
Úgy is lett.
Elvitték egy másik szervízbe.
3hete hogy odavan a monitor.
Ma kaptam a választ sokszori telefonálgatás után hogy a monitor NEM hibás.Ezért visszaküldik.
Azt mondja a boltos gyerek hogy látták rajta a függőleges bevilágítást,de az nem hiba hanem ez az összes 2232BW samsung tft-nél jelen lévő dolog.
Na ez az amit nem hiszek el.
Lassan másfél hónapja hogy oda van a monitorom és erre kiderül hogy vissza akarják adni úgy hogy még csak meg sem javították.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Érdekes hogy a bolt ahonnan vettem észrevette a hibát,de a pesti szervízek egyikében sem találták hibásnak.
Fogyasztóvédelemhez fordultam tanácsért.
Szakvéleményt kell kérnem azt mondták.
Ezek szerint a kermi-vel kell bevizsgáltatnmi a terméket...ami újabb 1 hónap...meg egy valag pénz...és akkor a végén meg majd kiderül hogy visszakapom ugyanolyan szaron a 80K-s monitoromat.
Jogom lenne cserét kérni vagy vissza a vételárat?
Elég sok kellemetlenséget okoztak nekem ezzel a sok várakozással,nem beszélve a telefonszámlámról sem.
Köszönöm előre is a segítő hozzászólásokat.
Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Anyagi helyzetek és életutak
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15T 12/256GB, rózsa arany színben eladó !
- iPhone 12 mini 64GB, lila színű, eladó !
- Gamer PC-AMD Ryzen 5 7500X3D/ Asus RX 9060 XT 16GB/ B650M / DDR5 / Gen4 M.2 NVMe SSD - Garanciás
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest