Hirdetés

Aktív témák

• vazimódó

senior tag

Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni.
    kb másfél hónapja vásároltam Debrecenben egy samsung tft-t amiről bekapcsolás után azonnal kiderült hogy függőleges irányban a képernyő közepétől kicsit balra erős bevilágítás tapasztalható egy fehér csík formájában.
    Az egy dolog hogy felül meg alul is bevilágít,de hogy középen? :Y :W
    Sötét háttárnél iszonyat zavaró és állandóan arra figyel az ember.
    Vissza is vittem a monitort 2 nap után a boltba.
    Megnézték és látták rajta a hibát,sőt további két apróbb oldalsó bevilágítást is észrevettek.
    Azt mondták hogy felküldik Pestre a nagykernek a szervízébe.
    4hétig volt itt ezen a helyen a monitor,majd visszahozták ugyanúgy mondván hogy a szervíz szerint a monitor nem hibás. :W
    Kérdezem a debreceni boltos gyereket hogy mit lehet ilyenkor csinálni? Hát azt mondja,hogy: fogalma sincs. :W
    Erre én: Akkor vigyék el másik szervízbe.
    Úgy is lett.
    Elvitték egy másik szervízbe.
    3hete hogy odavan a monitor.
    Ma kaptam a választ sokszori telefonálgatás után hogy a monitor NEM hibás.Ezért visszaküldik.
    Azt mondja a boltos gyerek hogy látták rajta a függőleges bevilágítást,de az nem hiba hanem ez az összes 2232BW samsung tft-nél jelen lévő dolog.
    Na ez az amit nem hiszek el.
    Lassan másfél hónapja hogy oda van a monitorom és erre kiderül hogy vissza akarják adni úgy hogy még csak meg sem javították.
    Mit lehet ilyenkor tenni?
    Érdekes hogy a bolt ahonnan vettem észrevette a hibát,de a pesti szervízek egyikében sem találták hibásnak.
    Fogyasztóvédelemhez fordultam tanácsért.
    Szakvéleményt kell kérnem azt mondták.
    Ezek szerint a kermi-vel kell bevizsgáltatnmi a terméket...ami újabb 1 hónap...meg egy valag pénz...és akkor a végén meg majd kiderül hogy visszakapom ugyanolyan szaron a 80K-s monitoromat.
    Jogom lenne cserét kérni vagy vissza a vételárat?
    Elég sok kellemetlenséget okoztak nekem ezzel a sok várakozással,nem beszélve a telefonszámlámról sem.
    Köszönöm előre is a segítő hozzászólásokat. :R

Aktív témák