Hirdetés
Aktív témák
-
bazs
aktív tag
Attól függ, hogy mit írtál alá, lehet abba egyeztél bele, hogy életed végéig turbánban fogsz járni :))
Majd, ha ők lépnek akkor érdemes vele foglalkozni, ha nem volt kamu, úgyis behajtják valakin, legfeljebb tényleg rajtad :(
Ha kamu volt, valszeg örűlnek, hogy 100-ból 60-at lehúztak és nem fognak erősködni, mert negyobbat bukhatnak. Max keresd meg a tömb közös képviselőjét, hogy ő mit tud erről, ha semmit, akkor biztos kamu volt, vagy az illető alkalmatlan a poszt ellátására -
localhost
Közösségépítő
Mint írtam, NEM lényeges, hogy meg volt-e rendelve vagy sem. Jogilag lényegtelen!
A TAXISSAL sem írsz előre megrendelőt, vagy kihívod telefonon a szerelőt valamihez, kijön, elvégzi, Te aláírod, hogy elvégezte, köteles vagy kifizetni. Nem tudjuk mit írtál alá, de mégegyszer, nem lényeges, hogy ELŐRE megrendelted-e.
Úgysem tudod bizonyítani, Ő meg esetlegesen tudja bizonyítani, hogy megrendelted szóban, méghozzá akkor, amikor behívtad a lakásba. Ő elvégezte, Te meg nem akarsz fizetni :(((
Én veled vagyok, de szerintem most ott a gól náluk! Sajnos. Aljas módszer, de bejött neki :(
Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- ASUS ROG Ally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest