Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLam
senior tag
nohát! senki nem flyff-fel?
én LLam vagyok a gémben és lvl70 knight-ot gondozok..
-
Kaoru
senior tag
na uraim mi a helyzet?
Én már lassan lvl18 leszek, nincs sok időm játszani.
A sta+str kombó egész jó, van 1 ismerősöm, aki full sta tankot csinált magából és elvileg nagyon ütős, csak lassan nyírja ki a dolgokat.
Egyébként 1 tipp a quest itemek begyűjtéséhez:
amikor már kevés hpje van a szörnyikének használjunk 1 skill combot, és arra figyeljünk, h a legerősebb skillünk nyírja ki. És akkor garantált, h kapunk 1 quest itemt. Ez igen hasznos amikor pl. 50db shiningstarstonet, vagy 50db rat tooth ot meg anyám kinyjákat kell beszerezni.
Más, ha netán valaki még harcos kasztba tartozik, az használjon fejszét! Ha megnézi az ember a akrd gyorsabban üt, a fejszének viszont +4dmg-gel többet sebez. Na ez a +4 valóságban +10-30 hp! És fejszével kb minden 2-3ik ütésem kritikus ütés.
Ha laggol, akkor meg egy gyors disconnect és azután reconnect ez nekem mindig bevált. Ha nagyon durván laggolt, akkor 1 restart is segíthet. -
Xelo
addikt
nem jön be.. wow után nem tetszik..
-
MoneyM
senior tag
én is megerősíytem, hogy működik

-
Kaoru
senior tag
msot én is próbálom, patch szerver emgy felraktak 1-2 bug fixet, meg bocsánatot kértek a tegnap esti szerver leállásért.
-
Kaoru
senior tag
ismerősömnek elvileg megy.
-
MoneyM
senior tag
megy valakinek a játék?

-
MoneyM
senior tag
hú, akkor megnyugodtam, hogy ott sem megy!
-
MoneyM
senior tag
nem enged be a játék
azt írja ki hogy : heck the network
mi lehet a baj?
ez azóta van mióta játék közben megszakadt a kapcsolat, azóta nem működik -
MoneyM
senior tag
hol lehet harcossá nevelni?
-
HaaS
addikt
Beszélj az NPC-kkel, questekért, egyébként meg ölj... egyedül a szintednek megfelelőket könnyen le tudod nyomni.
A spec skilleket az action slotban tudod egymás mögé pakolni, figyelem: ugyanabból többet is tudsz egymás mögé tenni!
Harc közben ''c''-vel indítod a kombót.
A tárgyak egyértelműek, a nyugati téren van egy kovácsműhely, ott vehetsz, ami kell. De a monszták droppolnak is rendesen. +2-es eddig a legjobb cucc, amit összeszedtem.
Alt + balklikkel karakteren eljön egy menü, itt tudsz groupolni is.
A szövegelés megint egyértelmű.
Amire Kao rávilágított: 15 szinten újra tudod osztani a skillpontjaidat, így érdemes az elején harcost nevelned, ugyanis én spec nem tudom semmire sem használni a 25-ös intelligenciámat
!
Jó vadászatot
! -
MoneyM
senior tag
Tehát meg van a játék!
Első ránézésre nekem nagyon tetszik!
Bár lenne egypár kérdésem:
Most kezdtem, ott vagyok bent a városba! Mit kell csinálni először?
Hogyan lehet fejlődni?Pénzt keresni?...stb.
Írjátok le az alapvető dolgokat, hogy mit kell tudni legelőször! -
Kaoru
senior tag
Bővebben: link
egyébként ha az első hszben lévő linkre kattintasz, és ott mondjuk a bal felső sarokban lévő kis bejelentkező kockában zöld kis gombra kattintasz, amin ott van, h: ''join'' ugyna ide jutottál volna...
-
MoneyM
senior tag
dobjon valaki egy pontos linket ahol tudom magam regisztrálni!
-
Kaoru
senior tag
gondolom sebzésarányosan + valmennyi, mint ronál, ha 2 ember ütötte meg akkor a mosnta +10%-kal többet adott. Illetve érdemes 2 szinttel erősebb ellent gyakni, mert az jócskán több xp-t ad.
én nekem meg bedöglöttöm a videókarim ventillátora így kb 2 perc játék után felszökik a core hőmérséglet 90°C és egyből le is vágja magát a rendszer.
de még ma orvosolom a problémát.
[Szerkesztve] -
Kaoru
senior tag
Nem értjük 1más álláspontját.
Én csak arra akartam rámutatni, hogy lvl 15, ami valljuk be egy nevetséges szint - ez még semmi, ahol még nem tartozol egy kasztba sem - úgymond most járod az ált isit, ahol mindenre egyformán gyúrsz és még nem tudod mi akarsz lenni minek szenvedni? Jó tudom, te tudod mi akarsz lenni, de így valamiylen szinten könyebb, ha netán elb@sztad a statod 15 alatt nem kell ramakelni a karidat, így is kihívás az a 15 szint, de az igazi kihívás majd 20-30 környékén fog jönni, de majd úgy is meglátid
áá lekésem a buszom. -
HaaS
addikt
Hm

Hát nemtom... engem abszolúte nem zavarna, hogy még két napot rá kellene húznom, csak mert nem fájter akarok lenni. Ha ez az ára, ám legyen. De hogy mindenki ugyanazt csinálja 15 szinten keresztül, aztán gyakorlatilag újragenerálja a karakterét, ez kicsit távol áll tőlem.
Azért szeretek egészséges mértékig azonosulni a karakterrel, hiszen ez játék, és ez a momentum szerintem speciel öli a játékélményt.
Ha most újra kéne kezdenem, erősen meggondolnám, hogy ne egy full erő karaktert játszogassak, aki egyszer csak gondol egyet 15. szinten, aztán a tapló izomemberből átalakul egy gebe észlénnyé. Csak hogy ne kelljen ennyit szenvedni az elején
Bocs az eszmefuttatásért
) -
Kaoru
senior tag
hát őszintén szólva nem értem h 15ig szintig mi mást tehetnél?
Úgy értem novice/vargant ként nem tudsz semmi más csinálni a csapkosádon kívül. Pl roban is ezt utáltam, amíg novice vagy és pl nem melee típusba tartoztál akkor az egész nagy szenvedés volt (képzelj el egy pure int aco wanna be-t az intes statján kívül szinte minden 1.. kb 2-3 nap mire eléred a lvl9et)
Szóval szerintem ez egy bölcs dolog volt. Másrészt hehe elvileg utánna nem lesz olyan egyszerű a jelenlegi rekordot lvl91et egy japán muksó tartja a japán szerveren..... és nem kis időbe telt neki hehehe -
MoneyM
senior tag
Hogyan lehet szerezni userID és password-öt?
mert a jáétk indításakor mindig kéri a userid és a jelszót!
-
HaaS
addikt
Báááh... nem mondod... milyen jó, hogy a 15-ös erőmmel szenvedek... hanem mi az a stat reset? Automatikusan leszedi az elsoztott pontokat 15. szinten vagy vmi aktiválandó dolog? Esetleg opció vagy tárgy?
Mert akkor tudnám használni később... sok kedvem nincs újrakezdeni :/.
Naon jó hír volt, mondhatom... -
Kaoru
senior tag
jaj szia, tegnap csak 1-2 órát tudtam játszani este 8-9ig, mivel utánna támadt elintézni valóm.
Hehe akkor számodra van 1 jóhírem: amíg vargant vagy teljesen mind1 melyik skilleket nyomod, mert miután sakmát választasz egyből ad 1 statpoint resetet.
Másrészt kell questeket csinálni úgy mégjobb hentelni, de egyébként midnig lehet a te szintednek megfelelő monstat találni, csak körbe kelll nézni itt-ott. Tegnap én valami lvl10nél hagytam abba, 10% kell a 11hez. -
HaaS
addikt
Kerestelek tegnap Kaoru, de nem voltál sehol...
Nem csalódtam a játékban, olyan... jópofa, tényleg. Elég jól eltalálták, hogy mindig akarj még egy szintet lépni, mert mindig kapsz valamit.
Azért hozzáteszem, lehetne kicsit változatosabb a hentelés. Pláne, hogy mágusnak készülök, nem tudok leverni karddal seperc alatt mindent. A kasztválasztás asszem 15. szinten van, ugye? Addig meg érintetlenek a manapontok
na szééép...
Azért jó ez, az első repülésig biztos tolom
Én Fen vagyok, lvl 9. -
Kaoru
senior tag
online rpg, akár mmorpgnek is modnhatod.
Questeket kell csinálni, szinteket lépni egész jól eltalálták, bár a grafikája lehetne jobb is, de nem leet mindne tökéletes
jah és megvan a szokásos /kaszt és képesség építési lehetőség is.
végig angol.
Elég rendesek, hetente kijavítanak mindne újonnan észlelt bugot. -
MoneyM
senior tag
ugye a játék végig angolul megy?
-
MoneyM
senior tag
miről szól ez a játék?
-
Kaoru
senior tag
Na újabb ingyenes orpg-re hívnám fel a játékvadászok figyelmét:
Bővebben: link Flyff névre hallgat.
Tegnap siekrült vele játszanom jópár órát, elsőre kicsit furcsána tünhet az interface emg minden, de annyira nem vészes. Egyenlőre s3ggfejektől mentes és a legjobb, ha ragnarokból ismert KS (kill steal)-nek itt semmi esélye sincs. Egyedül is jól elboldogul az ember és partyzni is lehet. Kinézetre én valahol a ragnarok és a lineage 2 közé tenném.
Sajnso még ez is béta fázisban van, tehát itt-ott bugos (főleg az angolosítások terén) meg még 1-2 quest nem müxik (még nem lehet pl papi hívatász választani).
Szvsz idővel (kb 1/2-1 év) p2p lesz, de addig is van valami unalom űző.
Este héttől Kao néven megtalálható vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
- NEXT LEVEL RACING Wheelstand 2.0
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó bontatlan LEGO készletek (40290, 42160, 42122, 42138, stb)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)