Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Beszélj az NPC-kkel, questekért, egyébként meg ölj... egyedül a szintednek megfelelőket könnyen le tudod nyomni.
A spec skilleket az action slotban tudod egymás mögé pakolni, figyelem: ugyanabból többet is tudsz egymás mögé tenni!
Harc közben ''c''-vel indítod a kombót.
A tárgyak egyértelműek, a nyugati téren van egy kovácsműhely, ott vehetsz, ami kell. De a monszták droppolnak is rendesen. +2-es eddig a legjobb cucc, amit összeszedtem.
Alt + balklikkel karakteren eljön egy menü, itt tudsz groupolni is.
A szövegelés megint egyértelmű.
Amire Kao rávilágított: 15 szinten újra tudod osztani a skillpontjaidat, így érdemes az elején harcost nevelned, ugyanis én spec nem tudom semmire sem használni a 25-ös intelligenciámat
!
Jó vadászatot
! -
HaaS
addikt
Hm

Hát nemtom... engem abszolúte nem zavarna, hogy még két napot rá kellene húznom, csak mert nem fájter akarok lenni. Ha ez az ára, ám legyen. De hogy mindenki ugyanazt csinálja 15 szinten keresztül, aztán gyakorlatilag újragenerálja a karakterét, ez kicsit távol áll tőlem.
Azért szeretek egészséges mértékig azonosulni a karakterrel, hiszen ez játék, és ez a momentum szerintem speciel öli a játékélményt.
Ha most újra kéne kezdenem, erősen meggondolnám, hogy ne egy full erő karaktert játszogassak, aki egyszer csak gondol egyet 15. szinten, aztán a tapló izomemberből átalakul egy gebe észlénnyé. Csak hogy ne kelljen ennyit szenvedni az elején
Bocs az eszmefuttatásért
) -
HaaS
addikt
Báááh... nem mondod... milyen jó, hogy a 15-ös erőmmel szenvedek... hanem mi az a stat reset? Automatikusan leszedi az elsoztott pontokat 15. szinten vagy vmi aktiválandó dolog? Esetleg opció vagy tárgy?
Mert akkor tudnám használni később... sok kedvem nincs újrakezdeni :/.
Naon jó hír volt, mondhatom... -
HaaS
addikt
Kerestelek tegnap Kaoru, de nem voltál sehol...
Nem csalódtam a játékban, olyan... jópofa, tényleg. Elég jól eltalálták, hogy mindig akarj még egy szintet lépni, mert mindig kapsz valamit.
Azért hozzáteszem, lehetne kicsit változatosabb a hentelés. Pláne, hogy mágusnak készülök, nem tudok leverni karddal seperc alatt mindent. A kasztválasztás asszem 15. szinten van, ugye? Addig meg érintetlenek a manapontok
na szééép...
Azért jó ez, az első repülésig biztos tolom
Én Fen vagyok, lvl 9.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Futás, futópályák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Pixel 8
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!
)