- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Androidos fejegységek
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Den
veterán
upsz. csak most látom ezt a topicot. Hálózatépítésre és forgalomnövelésre nem túl fair egy hírdetéselkből élő oldal ingyenes fórumát használni (ingyenreklám) Ha a ph-n akarsz tagopkat toborozni, vegyél hirdetési felületet, tarifákat a méiaajánlatban találod :)
a topicot bezárom. -
shev7
veterán
-
shev7
veterán
válasz
MasOyama #309 üzenetére
Tudod van egy olyan fogalom az angol jogrendszerben, hogy Fair and Lawful.
Tehát, ha te pár év múlva csak a jogdíjakból megélsz, miközben olyan termékeket árulsz amiknek a hatékonysága 30-50%-os, és közben azt mondod, hogy csak azért csinálod, mert segíteni akarsz, az lehet, hogy Lawful, de semmiképpen sem fair. A további véleményem meg nem ennek a topiknak a témája. -
DaSilva
senior tag
válasz
MasOyama #307 üzenetére
Hát így is fogalmazhatunk. De konkrétan szerintem az a bajuk, hogy amit te úgy állítasz be, hogy 'kihagyhatatlan lehetőség', meg kvázi 'önzetlen tanácsadás', sőt már-már jótékonyság, az valójában semmi egyéb, mint a kiskereskedelem egy újabb, az eddigieknél is agresszívabb és gusztustalanabb mutációja. Az egész arra épül, hogy míg egy óriásplakát ronda ugyan, de lehet nem oda nézni, addig egy ismerősét az ember humanitásból nem szokta elküldeni a vérbe még akkor se, ha aloe veraval házal. És ennek a jelneségnek a neve asszem már felmerült korábban: visszaélés.
-
válasz
MasOyama #308 üzenetére
aszta-paszta:
a sztori, hogy nagyanyámnak kellett, mert fáj a gyomra. /megjegyzem, biztos attól a napi 3x-i marék gyógyszertől :(/.
végül anyám vette neki. nekem persze egyből te jutottál eszembe, csak a tarifát nem tudtam. anyám 1 literes kiszerelésben vette. gondolom nálad is 1 literről van szó.
:) -
MasOyama
őstag
Vagyok. Ez az alap gél. Az ára, ha te bemész a raktárba és megvásárolod:
18,16 EUR * 249.72 (mai euró szerint)= 4534 FT * 1,25% áfa = 5668FT-ért.
Ha elmegyek neked a boltba, és megveszem én, és elviszem neked, személyes tanácsadással, akkor
5668*1,43% = 8106FT.
Ő mennyiért adja? Mellesleg boltban nem lehet forgalmazni, mert az ellentmond a szabályoknak. -
MasOyama
őstag
válasz
Guillotine #301 üzenetére
Látod ebben igazad van. Van nem egy ismerősöm akit azért nem érdekelt a dolog, mert az apjának nem tetszett. Én ugy vagyok vele, hogy minden témakörben egy profit kérdezek meg, nem mindig egy személyt. Ha elromlott az autóm, akkor azt nem egy szakáccsal vitatom meg. Ha kell egy jó recept, akkor nem a hálózatépítöt kérdezem meg. És ha van egy ilyen lehetőség, akkor nem a sarki hentest kérdezem meg, mert ők ebben nem profik... :)
-
shev7
veterán
válasz
Guillotine #303 üzenetére
Nem a segítségnyújtással, van a baj, hanem, hogy segítségnyújtás címén jól átverik/lehúzzák az embereket.
-
Guillotine
csendes tag
Igen, mert maskepp nem lenne problema hogy ezzel az un. ''segitsegnyujtassal'' penzt is keres.
Emberek azt kell eszrevenni, hogy a vilagban semmi sincs ingyen!!! Mindenert fizetni kell. Es ez igy van jol. -
DaSilva
senior tag
válasz
Guillotine #301 üzenetére
Eggészen biztos vagy te abban, hogy magát a pénzt kezelik negatívan?
-
Guillotine
csendes tag
Sziasztok,
Mint új hozzászóló annyit tennék az elhangzottakhoz, hogy:
Az embereknek a gondolkodása korlátolt. Ezek a korlátok pl. a szülőktől átvett szokások, vagy pedig a társadalom által meghatározott szokások. Ezek mind korlátolnak minket a szabad gondolkodásban.
Van egy dolog amit nem értek. Itt MasOyaman kívül mindenki negatív dolog ként kezeli a pénzt. Ha egy dolog negatív akkor minek nektek?.
Ennyit kívántam hozzászólni.
Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Politika
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest