Aktív témák
-
DatCom
újonc
Figyeld meg, eltelik pár év és te fizetsz azért, hogy valaki is betársuljon a kis válalkozásodba.
-
MasOyama
őstag
Ez nem így van, ez a cég nem fog megszünni, nem a pénzért indult el annó. Az alapítója már akkor milliomos volt mikor megalapította a céget. A történeted megesik, de nem kell, hogy mindenki belépjen, és megbizzon benne. Csak egy ajánlat, vagy élsz vele, vagy nem. Nekem is sok ember mondta, hogy ne csináljam, mert már az anyukája benne volt, és nem müködött. Csak mikor visszakérdeztem, hogy mennyit dolgozott vele, hány képzésen vett részt, és melyik terméket mire kell használni, vagy hogy mi az az mlm, akkor csak nézett. Ha nem tudod, hogyan müködik, akkor persze, hogy nem megy.
-
MasOyama
őstag
Természetesen nem piramis játék. Ha nem ismered a marketing tervet akkor miért beszélsz hülyeségeket?
''Azzal mindenki tisztában van, hogy nem abból van a pénz, hogy eladsz vmit, hanem, hogy jó sok embert szervezel be és ők eladnak vmit.''
Nem kell jó sok embert beszervezni, max 5-öt, és disztributorokat, akik nem adnak el semmit sem. :)
''Mert mint már utaltam rá régebben, abból lesz a pénz, hogy egymástól vásároltok, vagyis az jár jól aki legfelül van''
Nem egymástól, hanem a raktárból főleg.
Kétlem, hogy 27 éves háttérrel, és 105 országban müködő rendszerrel, és 8 millió termékforgalmazó után bárki a Kossuth térre menne. :) -
mire mindenkit beszerveznénének valószinüleg megszünik a ''cég''.
egyébként sokszor ugy probálják rábeszélni az embert, hogy nem csak a jót mesélik el, hanem a rossz oldalált is. pl a csaj aki engem és a barátnőmet akart beszervezni/ jah, és a trükkösebbek párokat keresnek !!/, elmesélte, hogy felhivta egy régi barátnőjét, akiről tudta, hogy rossz anyagi körülmények között él. elmesélte neki az ajánlatát, és erre a csaj megharagudott.
ezt a csaj nekem azzal magyarázta, hogy a barátnője nem akarta elhinni, hogy ekkkora biznisz létezhet, és azt gondolta, hogy csak átverés. és azota nem beszélnek egymással. persze ezt mosolyogva, nagyon kedvesen, kicsit lenézően adta elő.
szerintem ez is ugy müködik mint a sztárok világában a negaitv reklám.
szerintem senki ne döljön be ilyen baromságoknak. ugyis csak a legfelső szintem lévő pár ember fog jol járni.
barátnőm szülei is kb 15 éve belevágtak egy ilyen bizbiszbe. mikor elmesélték, hogy milyen modszerekkel beszélték rá őket, nagyon meglepődtem, hogy minket is ugyan ugy probáltak rábeszélni. ők anno elkezdetek ügynökösködni, de hamar abba maradt, mert nem jött be az igért lóvé :C
/szerintem okos ember más kárán tanul/
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
azt mondod, hogy ez nem piramisjáték ugye? Azzal mindenki tisztában van, hogy nem abból van a pénz, hogy eladsz vmit, hanem, hogy jó sok embert szervezel be és ők eladnak vmit.
Tegyük fel, hogy az embereket két csoportba lehet sorolni. Akik beveszik ezt a maszlagot meg akik nem. Mi lesz akkor, ha már beszerveztetek mindenkit akit belehet? Mert ott akkor majd elég drasztikusan meg fog csappanni a bevétel ha jól gondolom. Mert mint már utaltam rá régebben, abból lesz a pénz, hogy egymástól vásároltok, vagyis az jár jól aki legfelül van. Tehát ez Piramisjáték, mondhatsz akármit. Aztán majd tiis mehettek a Kossuth térre tüntetni a BauMagosok mellé. -
HaroWerks
senior tag
Na, hogy megy a bolt?
Megvan már a Peugeot 206-os?
Látom itt is nagy sikere van a nagy üzletednek...:DD -
MasOyama
őstag
Bocsi, hogy nem írtam, de nem láttam, hogy valaki hozzászólt.
Szóval természetesen el kell adni, de nem a szó-szóros értelmében, és sok emberrel az a gond, hogy ténylegesen eladni akarja a termékeket. Pedig nem eladni kell, csak felkínálni a lehetőséget azoknak akiknek szükségük lehet rá, és ők maguk eldöntik, hogy kell e nekik. Mindig is így csináltam, és csak így lehet sikereket elérni, mert nem adok el semmit sem, csak megkérdezem, hogy kell e, ha nem, akkor nem, én nem beszélem rá. Ennyi. -
shev7
veterán
Kár, hogy nem válaszolsz, mert továbbra sem értem, ha nem kell eladni semmit, és nem is kell beszervezni senkit, akkor miből van itt a pénz?
Vagy egymástól veszitek a cuccost? met akkor úgy jártok mint Peggy a Rém rendes-ben. 5000 dollárt keresett egy hónapban Avon tanácsadónőként, miközben 25000 dolárt költött avon termékekre. -
MasOyama
őstag
Nézd, szerintem nem jól látod a helyzetet. Én még senkit sem rángattam el bemutatóra. Senkit sem hívtam el, senkinek nem akartam eladni semmit sem. Egyszerüen megmondtam, hogy mível foglalkozom, és megkérdeztem, hogy érdekli e. Ha igent mondott, akkor eljött és nem bánta meg, ha nem-et, akkor sem bánta meg, mert nem tudja, hogy miről maradt le. De én nem zargatok senkit sem, ha az egyik nemet mond, akkor ott a másik.
-
Bagoly
senior tag
Attól hogy ''egy rendkívüli álláslehetőség''-nek hívod még nem változik a lényeg....
Kupeckodni kell olyan cuccokkal, amik sokszor az áruk felét sem érik meg. Vissza kell élni a kapcsolataiddal, fárasztani a barátaidat termékbemutatókkal, különben felkopik az állad a ''rendkívüli állásod'' jövedelmétől. Attól, hogy mosolyogva rohannak el a barátaid a bemutatóidról, nem biztos, hogy arra kell gondolni, hogy tetszett nekik a ''termék'', inkább arra, hogy ők egy picit diplomatikusabbak. Figyeld meg ma hány barátod/ismerősőd lát szivesen és figyeld meg ugyanezt félév múlva! Bár remélem, hogy addig rádöbbensz arra, mit is csinálsz valójában. -
Redreamer
tag
És főmunkaidős vagy részmunkaidős? Mit is kell akkor csinálni?
-
DaSilva
senior tag
válasz
loszerafin #16 üzenetére
Igen, ez nagyon kemény tud lenni. Ez valójában visszaélés a kapcsolati tőkével. Egy évfolyamtársam is felcsapott pont ehez a céghez, és egy másik, áldozat szerepkörű évfolyamtársamtól kiharcolt egy időpontot, mondván 'szeretne beszélni vele'. Na ott aztán megnyomta a magnót, és ontotta az aloeveraazisten dumát, mígnem egyszercsak olyasmit talált mondani, hogy valamelyik készítmény képes a rosszindulatú daganatot jóindulatúvá szelidíteni. Az eddig csak révedező áldozat itt aztán felkapta a fejét (évfolyamtársak=biológusok), és szelíden jelezte, hogy 'dehát kedves X, ez marhaság, te is tudod jól'. Ez csak arra volt jó, hogy aloeverazisten pár másodperc zavart szünet után visszatekerte egy kicsit a kazettát, és folytatta.
-
Bagoly
senior tag
válasz
loszerafin #16 üzenetére
Pontosan.......az az undorító ''muszáj eladnom neked valamit'' szag......a hideg kiráz. Értelmesnek tűnő emberek eszik a maszlagot, meg csillog az arcuk mikor pár lefizetett manus előadja nekik egy ''meetingen'' hogy ők már gyámántfokozatúak, meg minden heppi a családban és ''everything gona be allright'' lesz, ha felcsapsz kacatárusnak. Mint valami szekta, úgy próbálják, akarják, izzadják az emberek a hitet, hogy a másik ember megmutatja nekik az ''amerikai álmot''. Eszembe jut a vidám vasárnap..........grrrrrrhhh
Na ennyi, shteer topikja fölött még elmentem egy enyhe gyomorgörccsel, de remélem ez lesz az utolsó ilyen topik... -
MasOyama
őstag
válasz
loszerafin #16 üzenetére
Ez így van. Látod én nem zargatom a régi ismeröseimet ilyenekkel, én azt próbálom megtalálni aki akar egy kis mellékkeresetet. :)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #17 üzenetére
Ezt pont te mondod? :DD
-
buci_
tag
en nyaron kaptam egy e-mailt. eleg piramis-jatek szaga volt, de kivancsi voltam, mert 4*5$-t kellett volna csak elkuldenem egy levelbe, es ha az illeto megkapja _e-mailen_ elkuldi nekem az anyagot, ahogy kesobb azt nekem is kell . lebeszeltek. :))
-
loszerafin
senior tag
Annyira elszomorít, amikor egy rég nem látott ismerősöm felhív és nem arról van szó, hogy menjünk sörözni, vagy sakkpartnert keres vagy az esküvőjére hív vagy baj érte és segítségre szorul, vagy segítsek a házépítésben, hanem el akar adni valamit.
KL -
buci_
tag
hm.. ha jol sejtem akkor egy MLM-programrol lenne szo?
-
MasOyama
őstag
q0w1e2 amit mondott az úgy történt ahogy, de nem azért, mert nem jó a cég, vagy szar lenne a termék, hanem, mert az a családtagja nem volt felkészülve az üzleti részből sem, és a termékekből sem. Nem kell senkit sem befűzni. Ez egy ajánlat, semmi több, vagy élsz vele, vagy nem, nekem nem érdekem, hogy az ídömet azzal pazaroljam, hogy olyanokat akarjak ''befüzni'', akik nem hisznek benne.
-
dark bit
tag
Helló!
q0w1e2 elmondta, hogy mi volt, és hogy ő mit élt meg. Ha hitetlenkedsz és megpróbálod bebizonyítani, hogy optimális esetben mi történhet és mi nem, azzal bebizonyítod milyen ostoba is vagy.
Ilyen fűzz be minél több embert régen játszottunk kisiskolás korunkban csak akkor római szerelemnek hívták és nem a pénzről szólt.
(hogy jön az aloa vera meg a fensui a számítógépes fórumra....?) -
MasOyama
őstag
Mi az, hogy hajszolták, hogy még több pontot csináljon? Ez mindenkinek a saját üzlete, úgy csinálja ahogyan akarja. Mi az, hogy kevés volt a pont IDŐRE? Ilyen nincs. Akkor lépsz szintet, ha összegyülik a pontod, nincs időhőz kötve!
Nem kellett volna berendelni magának, ez nem erről szól, hogy telepakoljuk a garázst árúval... Mindenkinek hazudott? Akkor, hogy akar jó építő lenni, vagy bármi, ha hazudozik? Egy gép 20 nap alatt elfogy... :) Valaki félreinformált, én biztos, hogy nem mondanám, hogy a mütéti sebedre fújd a First-öt... :( -
Spike
csendes tag
Persze. Van rá bőven ember. Nem is hinnéd mennyi. Ugyanis nem sok ember van Magyarországon akinek nincs valami egészségügyi problémája, és ezek a termékek megoldást nyújtanak rá a fogígyvérzéstől a depresszíón át a hajhullásig szinte mindenre van megoldás. :) És van 30 napos visszaváltási garancia. Aki egyszer kipróbálta, már nem mond le róla. :)
-
Gh0sT
addikt
Ha jól gondolom, akkor hasonlóról van szó, mint ebben a topicban:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=51764&arc=f[/L]
Érdemes elolvasni, az általános hozzáállást a témához elég jól tükrözi. :( Szóval ne lepődj meg, ha le leszel hurrogva.
Azért én sok sikert kívánok! -
MasOyama
őstag
Olyan munkalehetőséget kínálok bárkinek, amihez nem kell szinte semmi. Nem kell nyelvvizsga, nem kell diploma, nem kell szaktudás! Ez egy saját vállalkozás, amelyben te vagy a saját főnököd, annyit dolgozol amennyit akarsz. Másod, vagy főállásban is. Minden rajtad múlik! Ez az állás egy olyan cégnél van ami 26 éve müködik, és 105 országban több, mint 7 millióan vannak benne. Azt, hogy mennyi pénzt keresel, csak rajtad múlik, pár ezer forinttól több millióig terjedhet havonta! Hogy pontosan miről van szó azt megtaláljátok itt:
[L]http://aloe-vera.uw.hu[/L]
Olvasd el az egész oldalt, mert 10 perc az egész, és lehet, hogy megváltoztatja az életed!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Milyen videókártyát?
- Doom: The Dark Ages teszt
- SSD kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest