Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha jól emlékszem ez az oldal volt, itt még 1 van készleten

Az erejével szerintem nincs gond, főleg az én szintemen (főleg F1 2024 és egy kis Dakar), inkább a finomabb részletek átadása. Főleg mondjuk hosszabb, néhány órás játék közben (pedig még hűtöttem is). Nagyobb bázisok nagyobb tartalékkal rendelkeznek, az "erő mellé jut lehetőség az út széli kavicsoknak is"
Mondjuk ez nem tudom, hogy repülős vonalon mennyire lehet valid, főleg a modern gépek esetében amik fly-by-wire..
De valahogy jobban vonz az AB9-es alap egy extenderrel arra rá a markolat. Mondjuk a toldóval is az a baj, hogy 40E-ért kapod a hosszabb utat / és persze a Z tengelyt, de akkor már inkább pedál. Jó lenne csak egy sima toldó, de hát ez van, majd talán csinál valaki hozzá.
A fő bajom, hogy nem tudom mennyit, mennyire használnám a szettet. Amúgy nagy repülés kedvelő vagyok, de mi mi van ha így PC-n nem jön át, aztán ott van az asztalra csavarozva 3-400K...
Mondjuk ez egy jó ár lenne az AB9-es szettért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- DOOM - The Dark Ages
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen alaplapot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest