- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galovics
csendes tag
Sziasztok.
A videostreameles mennyire viseli meg az ssd-t? Nezem SSDOK-al az irt adatmennyiseget, ami 7 nap 9ora utan jelenleg 284 GB.. Hol lehetne beallitani a bongeszot, hogy ne alapertelmezett helyre mentse ezeket a dolgokat? (pl twitch.tv)
-
galovics
csendes tag
Oszinten nem ertem, hogy minek neked egy Ultimate.. Hasznalod az Ultimate altal nyujtott szolgaltatasokat vagy csak siman ezt seedeltek a legtobben a torrenten?
Tenyleg draga egy normalis operacios rendszert vasarolni? Mikor a W8 megjelent, kb 8ezer forintos aron lehetett egyet venni. Egy W7 Home Premium is durvan 20k..
-
galovics
csendes tag
válasz
reaper0220 #8827 üzenetére
A Samsung Magician progit en javaslom, hogy torold le. Fura anomaliakat kepes okozni.. Nalam amig fel volt telepitve, a windows indulasa utan 20mpvel lefagyott a gep teljesen.
-
galovics
csendes tag
Sziasztok!
Korabban itt kikertem a forumozok velemenyet , hogy milyen ssd-t vegyek. A vasarlas megtortent, be is szereltem a tortenetet a gepbe mar tegnap. Tegnap minden mukodott, ma akarom elinditani a gepet. El is indul, viszont miutan a windows betoltodott egy 10-15 mp mulva lefagy a gep es a gep elejen levo hattertarolo LED folyamatosan vilagit. A gep csokkentett modban elindul es mukodik. Probaltam mar eltavolitani az Inteles AHCI drivert, de nem hozott eredmenyt. A lapozofajlt a Samsung ajanlasa szerint 200-2000MB-ig allitottam be, most visszakapcsoltam System managed-re. A hiba tovabbra is fenn all. Egyebkent az SSD-t a SATA3_1-re dugtam.
Alaplapom: Asrock Z77 Pro4-M
Oprendszer: Win 8.1 Pro
Otletek?Koszi.
szerk.:
Azthiszem megtalaltam a hiba forrasat. Egy Samsung 840 EVO-t vasaroltam amihez jar a Samsung Magician szoftver. Tegnap miutan feltelepitettem a Battlefield 4-et es jatszani akartam vele, nem tudtam fullscreenbe tenni a jatekot. Egy forumon irtak, hogy a Samsung szoftvere miatt van. Tettem egy probat es mukodott. Most szinten erre gyanakodtam, ugyhogy csokkentett modba beleptem es kikapcsoltam az automatikusan indulo programok kozul. Lass csodat, mukodik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500 stb.)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest