- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stairmaster
tag
Sziasztok!
Van egy laptopom amibe van egy 850 pro ssd. Most telepítettem fel rá Win7-et. Minden működik, azt szeretném kérdezni a gyári magician programba melyiket érdemes választani? Maxiumum capacity, performance vagy reability. Én első blikkre a reabilityt választanám, hogy tovább bírja. (esetleg van egy haladó opció is ahol magam tudom beállítani őket)
Ti mit ajánlotok?
Köszi a válaszokat!
-
stairmaster
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy eddig jó volt a gépem, és mostanában olyat csinál, ha lemegy energiatakarékos módba, és vissza szeretném kapcsolni(pl.: space-t megnyomom) utána azt írja ki, hogy válasszak, Windows normál módú indítása, vagy csökkentett mód, de néha nem space-ra sem reagál, hanem akkor a bekapcsoló gombbal kell bekapcsolni.
Szerintetek mi lehet? itt egy kép az ssdről. (SSDOK)
Köszönöm!
ui: Ezeket állítottam be rajta az elején, amikor telepítettem
[ Szerkesztve ]
-
stairmaster
tag
válasz Fire/SOUL/CD #9727 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, amúgy Windows 7 Home prémiumot használok! Szerintem nem verte szét a rendszert, csak értetlenül álltam, a reakció előtt, hogy egyszer gyorsan betöltődik másszor nem. amúgy mindig szabályosan kapcsolom le a gépet.
-
stairmaster
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy van egy Samsung 840 EVO SSD-m, beállítottam egy ph-s leírás alapján és egyik nap gyorsan betölt a Windows, össze se érnek az ablakok, másszor meg összeér az ablak és még ott vár kb. 20mp-et. (Ha utána resetelek, nem csinálja ezt, csak első indításra)
Köszönöm a segítséget!
-
stairmaster
tag
sziasztok!
Vettem egy samsung 840 EVO ssdt. Az lenne a kérdésem, hogy régen egy sima sata2-es hdd-t használtam, annak a sata kábelével dugtam össze most az új ssdt. Az megfelelő?
Elérem azzal a sata kábellel az ssd teljes sebességét, vagy cseréljem ki sata3 kábelra?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest