Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Raymond
titán
-
Jól látod és az SSDOK-nak van igaza. A régebbi HDS-ben volt ilyen bug.
Töltsd le a linkelt változatot(van annál is újabb beta), azzal már nem lehet gond. -
vinibali
őstag
mármint milyen gondod, hogy nem aktív a trim vagy hogy csökken a kondíció?
trimhez, az alaplap bios/uefijében engedélyezni kell az AHCI módot. ha nem indulna újra, akkor állítsd vissza IDE/Native SATA módra és kicsi regedit:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/services/ahci "Start" értéket állítsd nullára és újra mehet az AHCI-ra állítás. utána még érdemes lehet a chipsetgyártó ahci driverét is felpakolni a nagyobb tempóért! -
m0ski
aktív tag
Köszönöm, láttam az Edigitalos ajánlatodat
Átrágtam magam a topicindítóban linkelt írásokon, tehát mondhatni képben vagyok.
A kérdést inkább amiatt tettem fel, mert meglehetősen régi alaplapról van szó, és nem volt számomra egyértelmű, hogy rontok vagy javítok-e a helyzetemen azzal, ha Win telepítés után felrakom az Intel chipset drivert. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest