-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz funk648 #42702 üzenetére
Hol találtad? Ezért kérdem, mert lehet van hozzá újabb firmware, csak az SSD Managerből régebbi verziót futtatsz, ami nem találja meg. A Kingston weboldala meg nem írja normálisan, hogy milyen frimware-ek vannak hozzá. A normális gyártóknál, mint Samsung, Crucial, rendesen listázva szokott lenni az összes firmware, az is szerep, hogy melyik hányas verzió, mikor jelent meg, milyen hibákat javított.
-
valakky
aktív tag
válasz funk648 #42702 üzenetére
nekem a SBFKK1B3 fw van fent a 480-ason, ahhoz nem talál frissítést, viszont lag sincs (úgy emlékszem kb. 1 éve ezzel a fw is jött de anno utánanéztem a fw frissítésnek, hogy másodmeghajtóként tudja csak. de lehet hogy frissítettem, tényleg nem emlékszem pontosan).
volt jáccósgépben másodmeghajtónak, nem volt vele gond, volt laptopban, nem volt vele gond. 8 tera feletti írás, meg 12 tera feletti olvasás van benne.
illetve a 3-4 giga feletti gigabites másolgatást nem nagyon bírta hálózaton, meg úgy a folyamatos, nagy mennyiségű írogatást sem, de ez természetes jelenség. ebből a szempontból mondjuk a bx500 se jobb. burst szépen bírja, meg a wd green is olyan 9-10 gigáig.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP)
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s