Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz csubuka #32185 üzenetére
Én ilyen tekintetben nem nagyon adok a HDS-re, mert eléggé függ adott esetben az éppen telepített win drivertől vagy frissítéstől is. HDD esetében tökéletes, de SSD-nél nekem a CrystalDiskInfo jött be a legjobban, ez még az én OEM SSD-ből is ki tud olvasni minden szükséges adatot.
Sokkal esélyesebb, hogy az SSD majd valamikor hirtelen vezérlő elhalálozás miatt egyszer csak tényleg kuka lesz, de onnantól kezdve azt már semmi sem hozza vissza.
Én csak rendszert és telepített játékokat tárolok rajta, fontos adat nincs rajta ami ne lenne folyamatosan mentve máshova is. Nekem 1,5 évesen kb 6TB írt, és 30TB olvasott adattal is 99%-os...
Szóval jól haladsz;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- ÚJ Intel szerver SSD BAZÁR!!!
- ÚJ Micron szerver SSD BAZÁR!!!
- Toshiba MG10 - 20TB SATA, 3.5", MG10ACA20TE bontatlan, vadi uj
- 1 TB, 500 GB -os márkás 2.5", 3.5" -os PC , notebook HDD-k vegyesen a készlet erejéig!! AkciÓÓ
- Eladó új bontatlan WD Blue SA510 1TB M.2 SSD-30eFt, ADATA XPG SX8200 Pro 2TB M.2 SSD-50eFt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest