- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik
- Apple MacBook
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Aktív témák
-
k78chriss
tag
Miért van az hogy az ssd-m az alaplap biosban még 0-ás master, a windowsba meg lemez 2 és nem lemez 0 ??
-
k78chriss
tag
azt nem tudom! De 4 napos kinlodás után rá kellet jönnöm az gigabyte x38 as lapom nem tudom achi tenni, egyszerűen semmi nem segített bios frissítés se , semmi! Most az alaplapon található giga sata vezre rátéve láss csodát minden oké !! Hogy mi a baj a x38 al nem tudom, volt hogy nem látta az ssd vagy közölte nincs engedélyezve a vezérlő a biosba stb, Vagy olyanokat produkált mint nálad belassult meg kékhalál! Egyszerűen rejtély! Ja és mindenkiken köszi a segítséget aki megpróbálta megtalálni a megoldást !!
-
k78chriss
tag
-
k78chriss
tag
ACHI mód biosba wintelepitőbe mikor meghajtot valasztasz frissites gomb használata mellet hol látszik hol meg nem az ssd??? Na most mi a rossz?
-
k78chriss
tag
A native módot engedélyezni kell ACHI mellé a biosba? (Enabled : Sata port0-3 work at native IDE mod; Disabled : Work at Legacy IDE mod )
-
k78chriss
tag
Sata2 csatval cseréltem hdd-t ssd-re a boot idő Iszonyat le rövidült. Látványos pedig nem sata3, jó a win7 is elsők között került fel, 2009 július
-
k78chriss
tag
Feladom! Akármit csinálok ACHI modba kékhalálozok
IDE modba visszaraktam a bios és semmi gond, lényegi változást nem bukok. Majd alaplapcsere után ACHI
-
k78chriss
tag
Valkaki
Miota ACHI ra állítottam a gépet kék halál ablakokat kapok, Frissítettem biost majd vissza mert még rosszabb volt, A régi biosal jobb a helyzet, lehet ACHI driver vagy beállítás miatt van kék ablak? A lenti konfigal
-
k78chriss
tag
válasz
molnarpeter #42750 üzenetére
Sikerűlt és user data is ment a cache-el csak +ezt is be kellett írni :
-user-data-dir="R:\Google\Chrome"
-
k78chriss
tag
sziasztok
Van valami haszna ha a böngészők cache-ét átirányítod az SSD ről HDDre?
Iletve az ideiglenes fájlokat? -
k78chriss
tag
Sziasztok
Vettem egy Ocz vertex3 120gb ssd és [ez alapján] beállítgattam. A viszont arra nem tért ki hogy a BIOSba achi modot állítsak és telepítsem a driverét vagy marad ugy ahogy eddig volt? Intel X38 alaplap [elsőre] ez lett belőle. Ez megfelelő?
-
k78chriss
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #42284 üzenetére
Már olvasom is köszi!!
-
k78chriss
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #42275 üzenetére
Kössz urak, valami ilyenben bíztam
Van valami gyártó vagy tipus amit ajánlanátok? (60 vagy 120gb)
-
k78chriss
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy egy x38 as alaplaphoz ami sata2 vehetek e ill. müködik e egy sata3 as ssd? vagy keressek sata2 ssdt
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új, 3 év gar
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged