Hirdetés
Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
Vettem az imént egy OCZ Vertex 3-at és egyből felraktam rá a win 7-et minden jó csak csak mérések alapján 180 Megával ir/olvas! Sata 3, és Achi Módba van, Ide módban is ugyanigy teljesített. Kijött nemrég egy frissités az Ocznél csak még nemraktam fel az megoldaná a problémát vagy valami más ötlet?

-
Stanley-B.
őstag
Vettem az imént egy OCZ Vertex 3-at és egyből felraktam rá a win 7-et minden jó csak csak mérések alapján 180 Megával ir/olvas! Sata 3, és Achi Módba van, Ide módban is ugyanigy teljesített. Kijött nemrég egy frissités az Ocznél csak még nemraktam fel az megoldaná a problémát vagy valami más ötlet?
-
Stanley-B.
őstag
Sziasztok!
Elég sz*rul jártam ma. Indítanám a gépet, nem indul. SSD rendszernek, vinyó nagyobb adatoknak. Vinyóról tökéletesen működik most minden, de SSD-t nem érzékeli a gép.
Bukó a dolog? Vagy vmivel esetleg lehetne próbálkozni?
(már csak azért is, mert akármennyire csinálok rendszeres mentéseket, sok-sok fontos dolgom van még így is rajta).Az igazsághoz hozzátartozik, hogy vagy 3-4 napja mindig lemezellenőrzést akart tolni a win7 bekapcsoláskor, de reggeli rohanásban nem vártam meg (megvárom, vagy enter: skip).

Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4303
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest