- Apple MacBook
- VR topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
Vettem az imént egy OCZ Vertex 3-at és egyből felraktam rá a win 7-et minden jó csak csak mérések alapján 180 Megával ir/olvas! Sata 3, és Achi Módba van, Ide módban is ugyanigy teljesített. Kijött nemrég egy frissités az Ocznél csak még nemraktam fel az megoldaná a problémát vagy valami más ötlet?

-
Stanley-B.
őstag
Vettem az imént egy OCZ Vertex 3-at és egyből felraktam rá a win 7-et minden jó csak csak mérések alapján 180 Megával ir/olvas! Sata 3, és Achi Módba van, Ide módban is ugyanigy teljesített. Kijött nemrég egy frissités az Ocznél csak még nemraktam fel az megoldaná a problémát vagy valami más ötlet?
-
Stanley-B.
őstag
Sziasztok!
Elég sz*rul jártam ma. Indítanám a gépet, nem indul. SSD rendszernek, vinyó nagyobb adatoknak. Vinyóról tökéletesen működik most minden, de SSD-t nem érzékeli a gép.
Bukó a dolog? Vagy vmivel esetleg lehetne próbálkozni?
(már csak azért is, mert akármennyire csinálok rendszeres mentéseket, sok-sok fontos dolgom van még így is rajta).Az igazsághoz hozzátartozik, hogy vagy 3-4 napja mindig lemezellenőrzést akart tolni a win7 bekapcsoláskor, de reggeli rohanásban nem vártam meg (megvárom, vagy enter: skip).

Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet OFF topik
- Apple MacBook
- VR topik
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sorozatok
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG PM9A1 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - 100/100 -as - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- 4TB Gen4x4 SSD
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest