Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
Aktív témák
-
LadaLord
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
LadaLord
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Jah, pont úgy amúgy, csak nem írtam le minden gondolatom, mert reggel volt még, és ez-az fennakadt a szitán.

-
LadaLord
aktív tag
Átérzem a helyzeted... Én is sajnos így jártam, de annyi szerencsém volt, hogy még november elején megvettem magamnak ajándékba az Agility 3-at, és 2 hét alatt tönkrement. Csütörtökön kaptam meg helyette a mostani Samsungot, szal sajnos el tudnak tökölni a garizással....

-
LadaLord
aktív tag
Beüzemeltem a gépembe egy Samsung 830 64GB SSD-t az elhalálozott Agility 3 helyett, és a képen látható az eredményeket produkálja Sata 2-n AHCI nélkül.

Pár helyen kevesebbet ad, mint az OCZ, de a gyakorlati használat során ebből semmit nem tapasztalok.Remélem, ez tartósabb lesz, mint az elődje....

Üdv,
T. -
LadaLord
aktív tag
Nah, elvileg ma megérkezett az elhalálozott Agility 3 60GB helyett a Samsung 830 64GB SSD-m... Holnap megyek érte, és szerelem is befelé.... Remélem, ez tovább fogja húzni, mint az elődje.

-
-
LadaLord
aktív tag
válasz
kerekfej
üzenetére
Nekem is megfordult a fejemben a 830... Remélem, lesz a boltban, ahonnan származik... Pár ezrest rádobok, az nem számítana most...
Lehet, hogy láma kérdés, de menne a Samu 830 is a lapommal (Asus P5KPL-AM EPU) rendesen a Sata 2-n AHCI nélkül? -
LadaLord
aktív tag
válasz
negyedes
üzenetére
Tegnap volt két kék halál, ma ment a gép napközben, nem volt gond, aztán egyszer lefagyott, és reset után amikor a keresi a meghajtókat a detecting sata 1-nél megáll, nem csinál semmit. Átdugtam a dvd kábelére, akkor meg detecting sata 2 és nem csinál semmit.... :S Esetleg valamit ki kéne még próbálnom? Nem tudom, mit csinálhatnék még vele amúgy...

-
LadaLord
aktív tag
Hát asszem egy elhalálozott Agility 3 tulajdonosa vagyok...

Küldöm vissza gariba, aztán cseréltetem valamire, de valszeg nem Agility lesz.... :S -
LadaLord
aktív tag
válasz
04ahgy
üzenetére
Akk ha hazaértem melóból, nézek egy kàbelcserét. A tàpkàbelnél àtalakítót hasznàlok, az lehet gond? a rendes sata tàpkàbel a csati kialakítàs miatt nem jó a hàzamban most, mert nem tudnàm felrakni az oldalàt, ha azt hasznàlnàm... De lehet, h keresek neki helyet, ha talàlok...
Köszi a segítséget! -
LadaLord
aktív tag
Folyamatosan csökken a ma beszerelt SSD-m (Agility 3 60GB) kondíciója, ha futtatok egy Crystal Disk Mark-ot. Most 93%... Mitől lehet ez?
-
LadaLord
aktív tag
Hello Mindenki!
Ma beüzemeltem a gépembe egy OCZ Agility 3 60GB-os SSD-t, amire húztam egy Win 7 64bit-es oprendszert.
Benchmarkot nem futtattam, a viszonylag régi chipset és a SATA 2 miatt nem számítanék izmos eredményre. DE amit el akartam érni a beruházással, azt teljes mértékben elértem: nagyon megfürgült a masina... Ég és föld a HDD-hez képest. Nagyon tetszik, hogy nem kell várni semmire, minden szinte azonnal történik. Mindennapi felhasználáshoz tökéletes lesz nekem ez a rendszer most. Örülök, hogy végre csatlakoztam a clubhoz.
Üdv,
T. -
LadaLord
aktív tag
Hello Mindenki!
Most készülök SSD-t venni az adatlapomon látható gépbe a rendszernek. A kiválasztott egy OCZ Agility 3 60GB. 11150 Ft-ért be tudom szerezni. Szerintem ez elég jó ár érte... Valakinek esetleg tapasztalata hasonló konfiggal/alaplappal, hogy mire lehet számítani?
Minden választ előre is köszönök!

Üdv,
T:
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Warhammer 40.000
- Autós kamerák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- 4x2TB WD RED Nas Merevlemez
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha tudod, próbáld ki egy másik gépben, és ha ott sem jó, akk vidd vissza variban.