Hirdetés
Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Keresöbe ezt találtam hirtelen remélem ez segít
140 giga nem kevés
-
hermanyi
addikt
"Ha rendszernek veszed az SSD-t akkor nincs értelme annyit kiadni rá."
Ezzel tökéletesen és teljes mértékben egyetértek ,én is rendszernek vettem anno egy Bufalo H64G-eu-t és tökéletesen meg vagyok vele elégedve .
Tudom ,hogy nem egy nagy dur SSD és vannak nála sokkalta gyorsabbak is főleg irásban van észrevehető különbség a modernebb SSD-kel szemben, de mivel rendszernek van használva nem irkálok rá naponta gigákat ,hogy annyit számítson . -
hermanyi
addikt
Urak nem tudjátok a Buffalo NSUH64G-EU hoz létezik Firmware frissítés?
-
-
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
F1 nekem is furi azóta amióta SSDm van mintha mikrolaggok lennének benne vagy nem is tudom minek nevezzem és teljesen felbontás és beállítás független
-
hermanyi
addikt
válasz
Findzs
üzenetére
Lapiba én sem ezt vettem volna a viszonylag alacsony írása miatt de mint rendszermeghajtó szerintem (számomra) tökéletes .
Nekem a winfos7 33 mp alatt ál fel a gomb megnyomássátol számítva . Amint az alaplap végzet onnan 12 MP kell a winfos7 nek szal az alaplapom a lassan bootolo eszköz nálam

-
hermanyi
addikt
válasz
dim dim
üzenetére
Ne higgy rakal kollégának a Buffalo NSUH vezérlőcsipje JMicron 612 ami ugye tudja a Trimet nekem is ilyen van és tökéletesen elégedett vagyok vele ami rá van írva azt tudja
az NSUM típusú Buffaloban van a 602 es csip amit kerülni kell a Trim hiánya miatt de a NSUH- az a legolcsóbb vállalható SSDde itt vannak tesztek róla Goddyevil kolléga jóvoltából

[link] -
hermanyi
addikt
válasz
Findzs
üzenetére
Kingstonok sem rosszak az meg ,hogy megbízhatóbb e az még szerintem kérdéses Buffalo nem régóta kapható itthon szóval megbízhatósági dolgokat még nem lehet róla elmondani
Ami tény az az ,hogy ami rá van írva azt hozza , én személy szerint tökéletesen elégedett vagyok a Buffaloval igaz csak rendszer és a fontos progik vannak rajta a többi az HDD-n van -
-
hermanyi
addikt
válasz
andree04
üzenetére
Ez mind szép és jó de elég két értelműen van fogalmazva

Mert sajnos nem derül ki ,hogy az összes gyártó százalékából vagy mindenki a maga százalékából vannak az értékek .
Mert elképzelhető ,hogy az OCZ 10X annyi SSD-t forgalmazott mint az Intel és akkor százalékosan máris az OCZ ál jobban ,szóval lehet ez nagyon jó marketing is
-
hermanyi
addikt
-
hermanyi
addikt
Urak lenne egy kérdésem mégpedig a következő :
"Összetevők/Tárolás/Lemezek" almenüben található "Partíció kezdetének eltolása" mellett található értéket. Osszuk el 4096-tal. Ha a kapott érték egy egész szám, akkor a partíció jó."és ha az én értékem nem egész szám hanem :2008.125
olvastam érdemes újra rakni a rendszert addig ok , de mi problémám lehet ebből ,hogyha igy marad ?
válaszotokat előre is köszönöm szépen -
hermanyi
addikt
válasz
Predator2
üzenetére
"Az Intel Smart Response névre keresztelt technológia egy SSD sebességét próbálja egyesíteni a mai HDD-k kapacitásával. A kiaknázásához szükségünk van egy legalább 20 gigabájt kapacitású, szekvenciálisan 200 MB/s olvasási és 150 MB/s körüli írási sebességgel rendelkező SSD-re, valamint egy bármilyen, Windows 7-es rendszert tartalmazó SATA-s HDD-re."
Elméletileg ezzelmegrendeltem ma a Buffalo 64 es SSD t , elméletileg hétfő du át is vehetem nagyon kíváncsi leszek rá ,hogy milyen lesz
-
hermanyi
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Támogatja a TRIM-et Jmicron vezérlős JMF612-es vezérlő van benne, ennyit tudtam kideríteni róla .
Tudom nem a legfrissebb vezérlő de nem is annyira régi.
A-Data S596 ebben is ez van ha minden igaz és az SSD tesztben nem is szerepelt annyira rosszul
szerintem
És az A-Data az majdnem 10 ezerel drágább -
hermanyi
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Az az igazság egy új vinyo is gyorsítana a gépemen mert ez egy 1000 éves baracuda

és az az igazság ,hogy 20 nál nem nagyon akarok jelen pillanatban többet költeni rá mert feleslegesnek tartom eget verő különbségek nincsenek és rendszernek szerintem tökéletesen megfelelne
nézegettem az aproban is de ami van megfizethető kategóriában az régi vagy kicsi mert 64 alá nem szívesen megyek le különböző okokbólDV:
a H jelűt nézegettem -
hermanyi
addikt
Sziasztok
Lenne egy kérdésem , mégpedig ,hogy ERRŐL mi a véleményetek ?
Mennyire megbízható mire kell odafigyelni stb a mostani HDD-m ezer éves és iszonyat lassú , szóval ,hogy rendszer meghajtónak megfelel e .
Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Keresünk dokkolókat
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest