Aktív témák
-
válasz
javorszky #47912 üzenetére
Nem kell vele foglalkozni, egyszerűen nem jól kezeli a meghajtót, teljesen fals infókat ír ki (128 fokos lenne az SSD-d?
(a Force 3 -as széria nem is ad vissza hőmérséklet infót)
Az a lényeg, amit a Hard Disk Sentinel kijelez, ott meg minden a legnagyobb rendben van.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
javorszky #47912 üzenetére
Szerintem azért nem írnak, mert val egyértelmű, hogy ha az általuk legtutibbnak ismert program, ami szerintem is igen helyes, azt mondja, hogy minden okés, akkor egy ilyen vacak ashampoo hdd cucc labdába sem rúghat. Főleg, mivel én sem értem, miért is adszrá, ha van HDS a gépeden...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
javorszky #47457 üzenetére
Nincs hőmérő szenzor a Force 3 modellben. Ne foglalkozz azzal mit ír a program.
-
válasz
javorszky #47437 üzenetére
1. Az optikai eszközöket az alaplap SATA2_4 és/vagy SATA2_5 feliratú portjára kösd
2. Az SSD az alaplap SATA2_0 feliratú portjára kösd, majd szép sorban a HDD(ke)-t a SATA2_1, SATA2_2 stb stb portra
3. Leírásomban a Gigabyte GA-P35-DS4 (rev. 2.1) BIOS beállításai alapján állítsd be a BIOS-od és tedd a BIOS-ban a boot sorrend elejére az SSD-t.
4. Ha így elindul az OS (el kellene), akkor telepítsd ezt a driver-t: iata_enu.exeBodor
Végül is a gyári értékeket hozza, a Samsung 470-hez képest 2x-es sebességek mérhetőek, kivéve a SEQ írás, mert ott lassabb. (persze OS alatt ebből semmit nem lehet észrevenni)
Szerencsére a legújabb FW-el szállított modellekben javítva van az MWI bug, az egyetlen dolog, hogy most már gyakorlatban is biztos, hogy 1000 P/E-s NAND-ok vannak benne, azaz valóban olyan ~120TiB írás alatt fogy el az MWI. (De ez átlag felhasználás mellett több, mint elég)Redplee
Mondjuk ez igen furcsa, hogy SATA2-ben nem megy, csak SATA3-ban... Ettől függetlenül (bár ezt gyakorlatban nem tudom megerősíteni) vannak ilyen típusú deszkák, de némelyiknék a gyártó azt is feltünteti(aztán lehet hülyeséget írtak csak ki), hogy ha van 2 db PCIE x16 port a deszkán, akkor csak az első PCIE x16 port sebességét veszi le 8x-osra, a másodikét nem. talán érdemes lehet egy próbát tenni.
(Mivel nem tudom milyen alaplapod van(ezért kellene kitölteni az adatlapot, hogy ne kelljen végigolvasni számos hsz-t), ezért az sem biztos, hogy egyáltalán 2 db PCIE x16 csati van a deszkádon)
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged