Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
lakisoft
üzenetére
Tesztelési szempontból nézve a 4K-s R/W. Ez az érték van leginkább korelációban a boot idővel és az alkalmazás indításokkal. (persze az elérési idő is fontos, de az mindnél extrém jó)
Szerintem igen kevesen irogatnak napi rendszerességgel nagy file-okat az SSD-re ezért a max. átviteli sebesség másodlagosnak tünik.
-
janos666
nagyúr
válasz
lakisoft
üzenetére
Nem igazán tudom, ezért is linkeltem hogy hozzászóljanak az okosabbak is.
Én a jobb oldali random data eredményeket tartom mértékadóbbnak a baloldali all zero mérésekkel szemben.
Ezeken annyi látszik, hogy lassabb lett a szekvenciális és 512K-s olvasás (és itt kicsit még az írás is), viszont 4K, főleg 4K QD32 esetén javult az írás.Tehát talán mondhatjuk, hogy kiegyensúlyozottabb lett a véletlenszerű írási sebesség, de az olvasás kárára.
Mondjuk lehet, hogy egy ekkora verzióugrás után nem ártana csinálni egy zerofill-t...?
-
vazzz
őstag
válasz
lakisoft
üzenetére
Nekem Agility van, előtte Samsung 470, előtte Samsung pm810, előtte Adata s599. Gyakorlatilag semmi különbséget nem vettem észre, csak a tesztek mutatnak más számokat, pedig egyik sata2, másik sata3. Nem másolgatok naponta több száz giga tartalmat, így nem tűnik fel, hogy egy x gb-os állományt y, vagy y+5 másodperc alatt másol át. Győzzön az ár, szerintem az Agility3 120gb best buy.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Starlink
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest