Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
buherka
üzenetére
Keep your fucking shit....
Én nem benchmarkra hegyezem a cerkám mint egyesek, az tény hogy IOPS-ban és 4k-ban is gyorsabb a Sandforce-s SSD , vizsont hamarabb elhasználódik a NAND extrém használat mellett. Ezek csak hozzávetőleges hasonlítgatások a felhasználó úgy is vegyesen használja ezen értékeket.
Most csak mondok egy példát : Én 3 évig használom az SSD-m vezérlőtől függetlenül (Sandforce , Intel , Indilinx ... ) , igen ám és mi van azzal aki videót szerkeszt, DAW-al ír zenét (ahol több gigás library-ket hív be minden project írásánál, vagy RAW képet szerkeszt akár a 0-ról is.
Az a baj hogy 2 fajta érdeklődő van :
1. Aki azért vesz SSD-t mert HDD-hez (régi SSD ) mérten gyorsulást akar .
2. vagy kinőtte vagy nem elég neki a sebesség amit nyújt pedig renszermeghajtónak vette
Persze vannak akik megbízható SSD-t akarnak, és érdekli őket ~ sacc / kb. mennyi élettartamra számíthat.
Azt is tökéljétek be hogy nem mindenkinek van annyi pénze hogy 2-3 évente vegyen egyet.
Nyilván nekem utóbbi szempont lendít 2 SSD irányában (+ a régebbi intel és Vertex Turbo )Nem értem mi a problémád vele pontosabban a rangommal , nem kell szakértőnek lenned hogy érts is a dolgokhoz (rengeteg tag megkaphatná akinek nem kevés szakértelme van mégsem virít a neve alatt.)
Én speciel nem azért tartom a logout-m mert annyira szükséges vagy olyan sok bejegyezni valóm van. Just simple
Nem ajnároztam sem a Sandforce-s meghajtókat sem a Samsungot.Utolsó gondalatként , pedig még annyit hogy ez is hozzátartozik a topik témájához , az viszont nem amit te teszel.
Ha egyébként meg gondod lenne valamivel , van másik topik ammit lehet szennyezni ami valóban arra való.Nincsmit!
(#39315) zippofcy
ne tegyél a tűzre szegény macseknak már így is lóg a nyelve

-
zippofcy
senior tag
válasz
buherka
üzenetére
Mindenki tudja hogy a Samu jobb mint az OCZ !
Pl. gyárt az OCZ blu-ray lejátszót? Vagy 3Ds TVt?? Még 2Dset se !
Nem is beszélve a mikrosütőkről ! A samu mikrosütő a sarki kifőzdében már fél éve megy és még mindig bírja ! Az összes többi meghalt max 3 hónap alatt !
Nekem már Samu videómagnóm is volt húsz évvel ezelőtt ! Igaz egy fos volt (néha húzta a szalagot), de akkor is ! Hol volt még akkor az OCZ??? Még az alapítói is épphogy csak megszülettek !!!! Gügyögtek a bölcsőben !Gyk: csak vicceltem
Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- 4x2TB WD RED Nas Merevlemez
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest