Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• F34R

nagyúr

válasz buherka #39308 üzenetére

Keep your fucking shit....

Én nem benchmarkra hegyezem a cerkám mint egyesek, az tény hogy IOPS-ban és 4k-ban is gyorsabb a Sandforce-s SSD , vizsont hamarabb elhasználódik a NAND extrém használat mellett. Ezek csak hozzávetőleges hasonlítgatások a felhasználó úgy is vegyesen használja ezen értékeket.
    Most csak mondok egy példát : Én 3 évig használom az SSD-m vezérlőtől függetlenül (Sandforce , Intel , Indilinx ... ) , igen ám és mi van azzal aki videót szerkeszt, DAW-al ír zenét (ahol több gigás library-ket hív be minden project írásánál, vagy RAW képet szerkeszt akár a 0-ról is.
    Az a baj hogy 2 fajta érdeklődő van :
    1. Aki azért vesz SSD-t mert HDD-hez (régi SSD ) mérten gyorsulást akar .
    2. vagy kinőtte vagy nem elég neki a sebesség amit nyújt pedig renszermeghajtónak vette :W

Persze vannak akik megbízható SSD-t akarnak, és érdekli őket ~ sacc / kb. mennyi élettartamra számíthat.
    Azt is tökéljétek be hogy nem mindenkinek van annyi pénze hogy 2-3 évente vegyen egyet.
    Nyilván nekem utóbbi szempont lendít 2 SSD irányában (+ a régebbi intel és Vertex Turbo )

Nem értem mi a problémád vele pontosabban a rangommal , nem kell szakértőnek lenned hogy érts is a dolgokhoz (rengeteg tag megkaphatná akinek nem kevés szakértelme van mégsem virít a neve alatt.)
    Én speciel nem azért tartom a logout-m mert annyira szükséges vagy olyan sok bejegyezni valóm van. Just simple
    Nem ajnároztam sem a Sandforce-s meghajtókat sem a Samsungot.

Utolsó gondalatként , pedig még annyit hogy ez is hozzátartozik a topik témájához , az viszont nem amit te teszel.
    Ha egyébként meg gondod lenne valamivel , van másik topik ammit lehet szennyezni ami valóban arra való.

Nincsmit!

(#39315) zippofcy

ne tegyél a tűzre szegény macseknak már így is lóg a nyelve :DDD

• zippofcy

senior tag

Mindenki tudja hogy a Samu jobb mint az OCZ !

Pl. gyárt az OCZ blu-ray lejátszót? Vagy 3Ds TVt?? Még 2Dset se !
    Nem is beszélve a mikrosütőkről ! A samu mikrosütő a sarki kifőzdében már fél éve megy és még mindig bírja ! Az összes többi meghalt max 3 hónap alatt !
    Nekem már Samu videómagnóm is volt húsz évvel ezelőtt ! Igaz egy fos volt (néha húzta a szalagot), de akkor is ! Hol volt még akkor az OCZ??? Még az alapítói is épphogy csak megszülettek !!!! Gügyögtek a bölcsőben !

Gyk: csak vicceltem

• Bodor

veterán

Jogos ! :K :R
    Nem kéne megalapozatlan véleményekkel butítani a jónépet, akik szűzies ártatlansággal érdeklődnek... :(
    És ez nem csak erre a topikra vonatkozik....

Aktív témák