Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
Aktív témák
-
válasz
pschio
üzenetére
EZEK az én eredményeim szintén Kingston V200-zal. Szerintem attól függ, épp csinál-e valamit az OS. Partíció eltolást néztem meg egyedül, a többit (pagefile, böngésző cache) hagytam az SSD-n, elvégre nem azért vettem, hogy aztán meg mindent átpakoljak HDD-re.
Arra is rájöttem, ezek a benchmark-ok, mint általában, most se érnek sokat. Ma csinálok egy ramdisk-es Total Commander tesztet, az a lényeg. Simán HDD-ről másolva rá tartotta a 70Mb/s-et, ami tekintve az árára, valamint a HDD képességeire, jónak mondható.
-
válasz
pschio
üzenetére
Feltételezve azt, hogy AHCI van, W7 AHCI driver, alignálás is rendben, nem toltál fel chipset drivert, a gép sincs ropivá húzva stb, akkor (már ha érint) nézd meg, hogy nem-e Marvell vezérlőn van az SSD, mert lehet, hogy ez a Kingston is beállt azon SSD-k táborába, amik rühelik a Marvell-t (Új JMIcron vezérlőt kapott a V200)
Ilyen, az írást tekintve szélsőséges "ingadozás" az durva. Ha "jól" mennek, akkor is lassan írnak, de legalább azt egyformán lassan teszik.
rybank
Transcend-et nem ismerem annyira, hogy javasolja
Agility 3 - Teljesen korrekt, csak Marvell vezérlőre ne kerüljön
Vertex 2 - Teljesen korrekt, csak Marvell vezérlőre ne kerüljönAmúgy mégis mennyi zsetont tudsz szánni az SSD-re?
Bármit ajánlattok, csak olcsó legyen.
Kínai piac, az occó...
-
fagy53
nagyúr
válasz
pschio
üzenetére
Jól! Utánanéztem teszteknek melyek ezzel a félresikeredett típussal készültek és nálam a nem ajánlott kategória.... A Te szerkezeted azonban még ezt is alulmúlja, valami nem stimmel ott! Lehet reménykedni, hogy jó az SSD és csak a SATA driver nem jeleskedik, de így még a fele a pénzt sem érte meg amibe került.
Nekem két Kingston SSD-m van, még a megbízható stabil szériákból, de látom elindult a cég a lejtőn és az SV100-al kezdődtek a problémák, ez a V200 pedig egy óriási baki volt.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest