- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Aktív témák
-
Orgi
addikt
válasz
Ronin- #24066 üzenetére
Nem ssd, de én átraktam a vinyómat ahci módba utólag és a win 7-es driverrel meghalt kb. Boot után 30 mp - 1 percig oké volt, aztán megállt 15 mp-re, utána ment fél percet majd lehalt megint minden. Ahogy felraktam az AMD AHCI drivert, minden megjavult és tökéletes lett (785G chipsetes alaplappal).
-
válasz
Ronin- #24066 üzenetére
Nem tudom, még meg van-e a régi rendszered? (gondolom az még HDD-re van telepítve)
Ha igen, akkor arról bootolj be, akkor is meg van ez a jelenség?
Gép nincs húzva? Nem melegszik valami? Nézz be a gépbe, nem porosak a ventik/hűtőbordák (CPU/Chipset/VGA)Az, hogy húzod az egeret és az is akadozik, recseg a hang, akadozik a video, meg még alignálás is ilyen körülményes volt stb, az már más hardverhibára is utalhat.
Ezért lenne egyértelműen kizárni az SSD-t, mert ha HDD-re telepíted ugyanazt a W7-et (SSD ne is legyen a gépben) és ott semmi gond nincs, akkor egyértelműen az SSD lesz a ludas, de ha HDD-nél is előjönnek a gondok, akkor máshol keresendő a hiba...
Aktív témák
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest