Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
khorvat
senior tag
válasz
Ronin-
üzenetére
Hi!
Nálam csak HDD esetén volt hasonló és az AHCI-t biosban ki/be kapcsolgattam próbaképpen, vmint AHCI driverekkel kellett próbálkozni míg az egyik jó lett.
Folyamatok között nálam a késleltett megszakítások vagy vmi hasonló használt sok CPU-t a szaggatás idején!Szal szerintem próbálkozz az AHCI környékén!
-
Müszi
senior tag
válasz
Ronin-
üzenetére
Bár nekem nem OCZ-m van, de a vez. nélküli egerem néha nekem is akadozott, most nem is használom. HDD-nél nem tapasztaltam. Én valamiféle interferenciára gondolok amikor dolgozik az SSD. Lehet hogy jobban le kellett volna őket árnyékolni gyárilag. Azért egy HDD a vastag fém tokjában ilyen szempontból bizalomgerjesztőbb. Persze nálad komplikáltabb lehet a probléma, de azért a SATA kábeleket meg kéne nézni, hol futnak a házban és ha lehet, máshová tenni őket.
Aktív témák
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest