Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dragon3000
nagyúr
-
Attila0
őstag
válasz
Dragon3000 #24 üzenetére
A dolgok változnak, tehát 2025-ben már nyugodtan lehetne fél-moduláris az alapértelmezett. A többi pedig feláras
-
Sinesol
veterán
Engem sosem érdekelt a modularitás, zárta gépház, sose nézegetem, szóval nyugodtan csinalhatnak ilyet is, ha ettől olcsóbb lesz, a lényeg ugyis a teljesítmény. Mondjuk nem értem miért ez az olcsóbb verzió, számomra egyszerűbbnek, költséghatékonyabbnak tűnik a gyártás, összeszerelés, ha csak a csatikat kell az alaplapra forrasztani, nem pedig féltucat ide oda lógó kábelköteggel kell viaskodni készités közben.
-
ftc
nagyúr
Valahogy nem értem a problémát a fix kábelekkel...ha olcsóbb lesz mint moduláris társai akkor van létjogosultsága, anno is csak ez volt. Senki se problémázott, egy kis kötöző s megoldva ami nem kell...
-
vottokar
senior tag
Mert a mai "szarrágoskodási üzemmódban" olyan jók az új tervezésű csatlakozók. (ala 12HPWR). Anno ezt már 1x éve itt kibeszéltük, a nem létező csatlakozó a jó csatlakozó.
Mondjuk kíváncsi leszek, hogy az elektromos autókban mikor lesz esetleg az akkucsatlakozás is sarus megoldás. Javaslom nekik a jó öreg 6,3-as faston sarut, az már jól bevált... -
Dragon3000
nagyúr
Pl ha kisebb házba akarod használni, akkor nem fix kábeled van, használhatsz hozzá rövidebbet, vagy színben is lehet variálni, ami illik a géphez... De akar az is lehet, hogy van saját kábeled és ha olyan gyártó tápját veszed, aki nem variál a bekötésen, akkor elég csak a tápot cserélni, nem kell minden kábelt kiszedni és variálni...
-
Icamingo
tag
Én azt nem értem, miért jobb a moduláris a fél modulárissal szemben?
Használja valaki úgy a tápot, hogy nem dugja be az alaplapi csatlakozót?
(Kérdezem ezt úgy, hogy nekem mindkettő van.) -
Dragon3000
nagyúr
Aztán ha megolvad a 12vhpwr kábel, akkor sokkal nehezebb dolga lesz a tulajdonosának.
-
RobbyJr
addikt
Nálam mivel nincs lemezmeghajtó, sem HDD, így csak PCIe, CPU, és alaplapi kábelt használok, szóval a többire nincs is szükségem.
Nyilván ha valakinek olcsó gépet kell összerakni, annak nem kell a moduláris táp, és ilyet lehetne belerakni akár. Bár függ, hogy mennyiért fogják ezt vesztegetni.Rowon megoldja gyorsba
-
Ok. Ami nem kell kábel majd levágom.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó 650-től 850 wattig kínál relatíve költséghatékonynak ígérkező alternatívákat.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen monitort vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Formula-1
- Elfelejtettem egy játék címét
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest