Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Azért Vendinek az a ''tudod mit gyere ide , és csinálj jobbat'' beszólása üvervrutál volt egyszer régebben. Hihetetlen. Ez olyan mint a ''aki nem tudja az tanítja'' effektus.
Nem midnenki vágyik képernyőre, sőt az emberek jó része képes önkritikát gyakorolni tudásával szemben. Legalább olyan embert ültetnének oda, aki ért valamicskét a hardverekhez , nem pedig elfogult és sokszor f..ngja sincs hozzá . Nem is tudom ki lenen abba a műsörba jó, valami szervízes csákó, talán... -
tildy
nagyúr
válasz
Motion_Blur #745 üzenetére
Domingo az még viszonylag oké, legalábbis SZaluhoz és Vendihez képest
A szalunak én már a hangjától is kifutoka világból. stb. -
tildy
nagyúr
Dehogynem.
Hugi és az én gépemben si ennyi volt eddig, simán elfutott vele.De sajnos orcadhez már kevés. Ezért lett 512.
Jahm 2.5 évig ment 256 mega rammal 2400+ vagy 2500+ bartonos cuccok ezek. És elég volt.
Szal nagyonis lehet mozdulni, netezésre, vice cityre stb simán elég. Sőt egy hónapja még a mail és webszerveren is ennyi ramon ment a notebookomon, ha párom nem pakol fel rá vmwaret, ami eszia memet, ma is ennyi lenne benne. -
tildy
nagyúr
válasz
Motion_Blur #670 üzenetére
Hát ebben én is elvagyok maradva. Amcsi város San diego valahola Los anglees környékén
-
tildy
nagyúr
válasz
Motion_Blur #634 üzenetére
Vice citynek tzényleg simán elég 256 mega Ram (na nem a videókártyán, ott elég 128is).
Igaz a vice city kb 2-3 éves game.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szemüveges topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Akciókamerák
- PlayStation 5
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged