- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
hát ez igen vérszegény volt
-
Den
veterán
na behangoltam tv-n
-
-
Den
veterán
válasz
gyetvaik #359 üzenetére
igazából elég lenne, ha úgy csinálnád mint régen, bent a stúdióban, egyedül, ott elég ha irányítod a műsort nem kell nagyon pc-hez érteni a betelefonálók segítenek... de amióta a kezelőben vagy műsor alatt azóta csak a baromkodás megy, teljesen elsikkad az eredeti koncepció.
-
Den
veterán
én a magamét már leírtam, amit gyanítom olvasott is, mint ahogy a többiekét is, nem írom le ugyanazt mégegyszer- amúgy még másfél éve még egész elfogadható volt a műsor, bár akkor is voltak khm. hogy mondjam finoman ''tévedések'', de ott legalább még a műsor eredeti koncepciója érvényesült, és ha kristóf nem is sokat segített de a betelefonálók igen. Egyszer én is telefonáltam, egy srác azt akarta tudni hogy lehetne digi műhold adást pc-vel fölvenni, erre mondtam megoldást. viszont egy ideje már, mióta kiköltöztek a vezérlőbe, egyszerűen szétbaromkodják a műsort, már nem sok értelme van, már vagy két hónapja nem láttam egy warm up-ot sem.
-
Den
veterán
lol, kristóf hibamegoldás: töltsd le a legújabb detonátort (mindegy milyen vga), ha akkor sem megy telepítsd újra a vindózt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged