- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Használt VGA / videókártya ajánló
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunBreeze
aktív tag
válasz
mr_ricsi #329 üzenetére
nos, megtudom csinálni azt hogy partition magic-el újraformázom a D: fat-tá (legyen 16?) azzal érek el valamit? az kb 24 giga és semmi használható nincs rajta...
hmm? arra gondolok hogy oda felmásolom azt a dosos progit amit kell (sajna nemtom melyiket) és onnan lefuttatnám
véleményetek nélkül úgy sem csinálok semmit
ha ezzel végeznék, lehet hogy fogom és visszaküldöm a szervíznek hogy a többi hibát orvosolják... annál hamarabb visszakapom -
SunBreeze
aktív tag
-
SunBreeze
aktív tag
válasz
mr_ricsi #313 üzenetére
sajnos ezt beszívtam, leszedtem mind a 3-at egyből, de tudtam hogy úgy sem fog működni, egyszerűen ha kiválasztom (mind3-nál) a fájlt amit kell akkor azt írja ki hogy the firmware is not compatible whit the selected drive ... nos azért mert a kiválasztott drive toshiba(pontosabban toshiba cd/dvdw sdr6472UTU02) van ... és nem megy rá... de a többinél is ugyan ez volt... nem lehet máshogy megoldani hgoy a toshiba-t eltávolítsuk vagy valami?
-
-
SunBreeze
aktív tag
válasz
mr_ricsi #298 üzenetére
most ez van fent:
Toshiba SD-R6472
de eredetileg
TSST TS L532A (ha jól emléxem)
vagy nemtom, de erre tippelek, mivel mikor megvettem a notit, tudtam hogy szériahibás, és egyből feltelepítettem rá a toshiba firmware-t és ezzel ment idáig... most lehet hogy tényleg elbaxodott, mivel 1 hónappal ezelőtt próbáltam dvd-t írni és 2-ből 1 et elronott, mondom ez még mindig csak 50% és utána írtam 3-at úgy hogy még ezt a toshiba firmware-t frissítettem, és utána a 3-ből 3-at el is rontott.. -
SunBreeze
aktív tag
lenne egy olyan problémám, hogy notiban lévő tsst íróhoz nincs firmware, de olvastam egy külföldi fórumon hogy a sima toshiba ez és ez a modellje ugyan az. feltettem, de egyáltalán nemtok írni, mit lehet tenni? hogy lehet eltávolítani a firmware-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest